• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

27.09.2024

23:20

Prosinečki za Ligu nacija pozvao mladog golmana OFK Beograda

Starsportphoto

Fudbal

Prosinečki za Ligu nacija pozvao mladog golmana OFK Beograda

Podeli vest

Čuvar mreže "romantičara" Balša Popović (24) našao se na spisku reprezentacije Crne Gore.

Odlične partije fudbalera OFK Beograda u Superligi nisu promakle nikome u regionu, pa ni selektoru "sokolova" Robertu Prosinečkom. Zbog toga je hrvatski stručnjak odlučio da za predstojeće duele u Ligi nacija pozove i mladog golmana kluba sa Karaburme.

Popović je prošao sve mlađe selekcije Crne Gore, a sada će prvi put biti u "A" timu. Konkurencija za mesto među stativama biće mu Danijel Petković iz letonske Liepaje.

 

 

Balša je šansu zaslužio posle dobrih partija za plavo-bele, za koje je ukupno odigrao 43 utakmice, a mrežu je sačuvao 18 puta. Standardan je i u elitnom rangu srpskog fudbala, gde je na devet mečeva primio 11 golova, a njegova ekipa trenutno je na visokom trećem mestu sa 19 bodova.

Inače, na spisku bivšeg asa i trenera Crvene zvezde nema više nijednog igrača iz naše Superlige. "Sokolovi" će 11. oktobra gostovati Tuskoj u Samsunu, a tri dana kasnije igraće protiv Velsa u Kardifu u sklopu grupe 4 u Diviziji B Lige nacija.

Foto: Starsportphoto

Balša Popović na meču protiv Partizana

Popularni Žuti pozvao je još i - defanzivce: Adama Marušića (Lacio), Ristu Radunovića (Steaua), Igora Vujačića (Rubin), Marka Vukčevića (Borac, BL), Andriju Vukčevića, Nikolu Šipčića (Kartagena), Slobodana Rubežića (Aberdin), Marka Tućija (Gangvon), veziste: Vladimira Jovovića (Sogdiana), Marka Jankovića (Karabag), Marka Bakića (OFI Krit), Dritona Camaja (Kišvarda), Edvina Kuča (Nefči), Iliju Vukotića (Boavista), napadače: Stevana Jovetića (Omonija), Stefana Mugošu (Inčon junajted), Milutina Osmajića (Preston) i Nikolu Krstovića (Leće).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija