• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.03.2016

17:20

TONI PARKER NESTRPLJIV: Jedva čekam utakmice sa Srbijom!

Košarka

TONI PARKER NESTRPLJIV: Jedva čekam utakmice sa Srbijom!

Podeli vest

Plejmejker košarkaške reprezentacije Francuske Toni Parker raduje se susretima sa selekcijom Srbija, sa kojom bi "trikolori" trebalo da odigraju dve prijateljske utakmice

Prvi meč će po postojećem planu biti odigran 21. juna u Parizu, tokom trodnevnog boravka "orlova" u Francuskoj, dok je „revanš“ zakazan za 25. jun u Beogradu, ali jasno je da je raspored podložan promenama.

- Ima još dosta vremena do juna, zato sam sada maksimalno koncentrisan na utakmice koje imam sa San Antonijom. Ali reprezentacija Francuske ima posebno mesto u mom srcu. Radujemo se tome što ćemo tokom priprema odigrati dve utakmice sa Srbijom, biće to poslastica za sve - rekao je Parker i dodao:

- Srbija je jedna od najboljih svetskih ekipa, što nam jako znači za sam proces priprema i zato jedva čekamo jun - istakao je plej San Antonija u razgovoru za Figaro.

PARKER SE PREDOMISLIO: Želim da igram u Riju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17