• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2019

08:57

(VIDEO) BJELICA I BOGDANOVIĆ jednocifreni u pobedi Sakramenta!

Košarka

(VIDEO) BJELICA I BOGDANOVIĆ jednocifreni u pobedi Sakramenta!

Podeli vest

Srpski košarkaši Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica imali su jednocifren poenterski učinak u pobedi Sakramento Kingsa nad Detroit Pistonsima 112:102

Nemanja Bjelica je kao starter igrao 26 minuta i postigao sedam poena (2/5 iz igre) uz po pet skokova i asistencija te 2 blokade.

Bogdan Bogdanović je sa klupe dobio 21 minut i postigao šest poena (3/9) uz četiri asistencije, tri skoka i dva ukradene lopte.

Kingse je do 21. pobede i polovičnog učinka na sredini regularnog dela sezone predvodio Badi Hild sa 18.  Po 14 su dodali Heri Džajls i Vili Koli-Stajn koji je imao i 14 skokova uz 5 asistencija. 

Dvocifren učinak imali su još Iman Šampert sa 13 poena, Dieron Foks sa 12 uz 6 asistencija i 5 skokova, Jogi Ferel sa 11 poena, te Marvin Begli sa 10 uz 7 uhvaćenih lopti.

Kingsi dele deveto mesto na Zapadu sa Jutom Džez sa skorom 21-21, dve pobede iza Los Anđeles Lejkersa, a tri iza Hjuston Rokitsa koji su im najbliži na plej-of pozicijama.

NBA LIGA

Majami – Boston 115:99
Denver – L.A. Klipers 121:100
San Antonio – Oklahoma Siti 154:147 2p
Sakramento – Detroit 112:102

(VIDEO) JOKIĆ BAŠ ŽELI NA "OL STAR"! I Kliperse rasturio "tripl-dablom", SAM SEBI ASISTIRAO, BACAO PASOVE PREKO CELOG TERENA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija