• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2019

16:43

(VIDEO) JOKIĆA NE INTERESUJE KAČKET SA SRPSKOM ZASTAVOM! Sviđa mu se, al' ne bi da daje 300 dolara

Košarka

(VIDEO) JOKIĆA NE INTERESUJE KAČKET SA SRPSKOM ZASTAVOM! Sviđa mu se, al' ne bi da daje 300 dolara

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić imao je zanimljiv razgovor sa novinarima posle pobede njegovog Denvera protiv Čikaga, a u konverzaciji je bilo reči i o jednom kačketu sa srpskom zastavom, koju je jedan od najboljih igrača Nagitsa odbio da kupi

Jokić je pružio zapaženu partiju u još jednoj utakmici Denvera, a posle meča je ugledao novinara koji nosi kačket sa srpskom "trobojkom" i zahvalio mu se na ponudi da za 300 dolara i on priušti sebi takav odevni predmet.

U prvi mah Jokić izgledao zbunjeno i začuđeno šta će sprska zastava na kačketu američkog novinara, pa je izgovorio: "Najs, najs" (lepo, lepo), ali je na konkretnu ponudu da kupi izjavio klako mu to nije potrebno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Krsticsid

pre 5 godina

Veliki telom ..mali guhom i dusom.....ovom jadniku se treba zahvaliti za usluge i zaboraviti na njega....decko je izgubljen slucaj....

alek

pre 5 godina

sram te bilo, posebno ako si stvarno penzos, sram te bilo tih godina. ti ces nesto da kazes legendi kao sto je jokic, sta si ti uradio bar priblizno za ovu zemlju kao on?

Panta

pre 5 godina

Odbija da nastupi u reprezentaciji Srbije, pa šta će mu i srpski kačket. A, vi novinari u sredstvima javnog informisanja doživljavate orgazam zbog njegovih dab-dabl, tripl-dabl i šta ti ja znam. E baš nas zabole za tim podacima.

Marcco

pre 5 godina

IQ ispod 80 ne poznaje sarkazam... Nekad se stvarno pitam, odakle ovim ljudima "veština" da pronađu pravo slovo na tastaturi i da pritisnu Send.

Dr

pre 5 godina

То уопште није српска застава. Личо на црвено-плаво-белог паука, или штагод.

Danas

pre 5 godina

Pa , molim Vas , kacket $300.. Malo su pretjerali !

Ljube

pre 5 godina

Tog momka jednostavno treba precrtati i potpuno eleminisati iz bilo kakve kombinacije sa Srbijom jer je iz njegovih brojnih istupa i postupaka pokazao da se on stidi svoje zemlje i svog porekla. Sa druge strane, nemam nikakvih iluzija da će se isti taj za nekoliko godina, kad karujera u Americi krene nizbrdo da se seti Srbije i tražiće nacionalnu penziju i ko zna šta još.

milan lala

pre 5 godina

Meni je odavno jasan ovaj dolarko . Nije mi jasno da ga nasi sportski novinari / radnici , sportisti patriote kao i navijaci nisu vec odavno otkacili . Njega savrseno boli ..... za narod Srbiju , reprezentaciju . Netreba ga nasi navijaci da podrzavaju njegove igre da prate kao i nasa sportska medija, cemu ? Ma nek se tornja .

Sasha

pre 5 godina

Zasto bi platio 300 dolara za kacket koji kosta 10 dolara?

Dragan

pre 5 godina

Informacija nije do kraja data...jović je rekao da nije zainteresovan...pa je rekao da ima svoju...i okrenuo se da uzme iz njegovog otvara.u svlacsvlačionici gde se razgovor vodio... Nije je tamo našao...i dodao neko je uzeo....sve je izgledalo spontano...on nije bio zainteresovan da plati toliko para za kapu da ne bi ispao som...jer rekvizita sa zastavom ima..nežnim zbog čega i koja je bila namera ovog priloga da ne idkomentaride ceo intervju..jer tek tada može da se vidi šta je jović mislio..i kako je postupio

dakic

pre 5 godina

sta ce mu kad ima, a ne da mu jedan smrdljivi americki novinar uvali za pare, sto mu nije poklonio.

miroslav moric

pre 5 godina

nije papak da ga neki novivarcic odere za 300 dolara tj.290..

Laki

pre 5 godina

kakav odnos ima prema srbiji tak i prolazi na glasanju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija