• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2019

07:50

NAŠA NBA NOĆ! Bobi video "Grčko čudovište", Bogdan čovek SA MESECA, dobar i Bjelica

Košarka

NAŠA NBA NOĆ! Bobi video "Grčko čudovište", Bogdan čovek SA MESECA, dobar i Bjelica

Podeli vest

Tri predstavnika Srbije u NBA ligi bila su na parketu prethodne noći. Filadelfija Bobana Marjanovića izgubila je od Milvokija (128:122), dok je Sakramento Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice bio bolji od Klivlenda 117:104

Bobi na ovom meču nije igrao mnogo. Na terenu je proveo samo tri minuta i uspeo da postigne dva poena. Marjanović nije dobio veću šansu jer je Bruk Lopez tip igrača koji ne leži Srbinu.

U centru pažnje na ovom susretu bio je Janis Adetokumbo! Grk je igrao u velikom stilu. Postigao je 45 poena uz 13 skokova i šest asistencija. Niko nije mogao da zaustavi "Grčko čudovište". I na ovom susretu sjajni as istakao je kandidaturu za MVP priznanje.

U poraženoj ekipi Embid je upisao 34 poena.

Sakramento i Klivlend odigrali su meč bez rezultatskog značaja, a dobar utisak ostavili su Bogdanović i Bjelica. 

Bogdan nije bio u startnoj postavi, a za 28 minuta postigao je 18 poena uz četiri skoka, pet asistencija i ukradenu loptu, dok je Bjelica kao starter upisao 10 poena uz dva skoka.

BUCKO KOJI USREĆUJE SVE! Slavni trener savršeno opisao Jokića!

Bogdanović je pogodio jednu sjajnu trojku, a u Sakramentu su ga prozivali "Čovak sa Meseca"!

Najefikasniji u domaćem timu bio je Badi Hild sa 23 poena, 15 je dodao Diaron Foks, a 15 Marvin Begli. Kavse je predvodio Džordan Klarkson sa 22 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17