• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.11.2019

10:05

SVE RADIM NA SVOJ NAČIN! Micić odgovorio Atamanu: Trudim se da ostanem dosledan sebi!

Košarka

SVE RADIM NA SVOJ NAČIN! Micić odgovorio Atamanu: Trudim se da ostanem dosledan sebi!

Podeli vest

Košarkaš Efesa Vasilije Micić izjavio je da pohvale i kritike trenera Ergina Atamana ne shvata previše lično

Efes je sinoć u Pireju ubedljivo savladao Olimpijakos 86:67 u 7. kolu Evrolige, a srpski plejmejker imao je sjajno veče sa učinkom od 27 poena (6/9 za dva, 5/6 za tri), dva skoka, pet asistencija, dve ukradene i tri izgubljene lopte za 35 minuta na parketu.

- U odnosu na utakmicu sa Panatinaikosom, sada sam se osećao odlično. Bio je dobar meč, ali je vreme da se okrenem novom susretu. Isto tako je i sa lošim partijama. Ništa ne treba da shvatite previše lično. Može da se dogodi svakome. Bitno je jedino da se oporavite što je pre moguće - rekao je Micić za Jurohups.

SRBIN ZAPUŠIO USTA TURČINU! Ataman pljuvao Micića, naš as uzvratio BRUTALNOM UTAKMICOM!


Micićeva odlična rola došla je samo nekoliko dana posle susreta sa Panatinaikosom, kada ga je Ataman javno kritikovao, rekavši da je njegova partija bila neprihvatljiva i neprofesionalna.

- Već sam nekoliko puta kazao da sve radim na svoj način. Trener mi je dao bitnu ulogu u ovom timu. On ima pravo da kaže šta misli. Ne bih rekao da me je to učinilo boljim ili lošijim. Čak i kada me pohvali, trudim se samo da samo ostanem dosledan sebi - zaključio je Micić.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17