• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2019

14:27

NAPETA SITUACIJA! Zvezda TRAŽILA ODLAGANJE meča u Podgorici, čeka se ABA liga!

Košarka

NAPETA SITUACIJA! Zvezda TRAŽILA ODLAGANJE meča u Podgorici, čeka se ABA liga!

Podeli vest

Košarkaši Budućnosti i Crvene zvezde u ponedeljak (18, Arena TV) u Podgorici igraju meč 13. kola ABA lige

Kako prenosi portal Borba.me Zvezda je tražila da se meč u Morači odloži, ali čelnici ABA lige i dalje drže tenzije povodom odigravanja utakmice, jer od subote ne odgovaraju na zahtjev kluba iz Beograda.

Zvezda je predložila se meč odigra u Podgorici 24.02.2020. godine u terminu koji je slobodan za oba tima.

 

CRNOGORCI PRETILI ZVEZDI, ŠEHOVIĆ PORUČUJE: Koncentrisaćemo se samo na parket!

BURA, DERBI DEFINITIVNO BEZ NAJBOLJIH! Potvrđene sudije za meč između Budućnosti i Zvezde u "Morači"!


Zbog svih dešavanja u Crnoj Gori i vrele atmosfera koja bi vrlo lako mogla da se prenese u halu, ali i svih dešavanja u finalnoj seriji prošle sezone, ovaj meč je pod lupom već danima.

Zvezda na udaru

KK Crvena zvezda kontaktirao je nadležne bezbednosne organe Republike Srbije, koji su konstatovali da se ne može isključiti mogućnost eventualnih incidenata na navedenoj utakmici, usmerenih prema igračima i stručnom štabu, upravi i simpatizerima KK Crvena zvezda, bez obzira na bezbednosne mere koje bi bile preduzete od strane domaćina

- Ćutanjem, čelnici ABA lige podgrevaju dodatno ionako uzavrelu atmosferu koja vlada u Crnoj Gori. U trenucima kada vri u Crnoj Gori, odigravanje ovog meča, koji je sam po sebi posebna priča i kad su okolnosti mirnije, najlogičnije je da se tenzije dodatno ne zaoštravaju. Pod posebnom lupom su i sudije za ovaj meč, što tera na dodatne sumnje i tenzije - piše Borba.me i nastavlja:

- Kako saznajemo, KK Crvena Zvezda je od predsedništva ABA lige jtd, tražila hitno mišljenje u vezi predloga da se utakmica između KK Budućnost VOLI i KK Crvena zvezda odloži, imajući u vidu izuzetno složenu situaciju. KK Crvena zvezda je, kako saznajemo, podsetila na zajednički dogovor koji je postignut na Skupštinama ABA lige tokom leta. Međutim, trenutna situacija u Crnoj Gori, na koju ne mogu nikako da utiču ni KK Crvena zvezda ni KK Budućnost  nije povoljna za odigravanje ove utakmice, iz razloga koji nemaju nikakve veze sa sportom.

BUDUĆNOST U PANICI PRED DOLAZAK ZVEZDE! Jedan od najboljih košarkaša neizvestan za derbi kola!

APEL IZ BUDUĆNOSTI! Podgoričani izadali saopštenje pred dolazak Zvezde!

 

KK Crvena zvezda kontaktirao je tim povodom nadležne bezbednosne organe Republike Srbije, koji su konstatovali da se ne može isključiti mogućnost eventualnih incidenata na navedenoj utakmici, usmerenih prema igračima i stručnom štabu, upravi i simpatizerima KK Crvena zvezda, bez obzira na bezbednosne mere koje bi bile preduzete od strane domaćina.  

Bilo kakav, i najmanji, a posebno incident koji je vezan za neke druge, a ponajmanje sportske motive, može u ovom trenutku da nanese nesagledivu štetu očuvanju ABA lige.

Foto: ABA liga/kkcrvenazvezda

 

 

- KK Crvena Zvezda je spremna, i predlaže, i pored vrlo zgusnutog kalendara da se ovaj meč odigra u Podgorici 24.02.2020. godine u terminu koji je slobodan za oba tima, čime regularnost ABA lige ne bi bila narušena na bilo koji način - navodi Borba.

Isti izvor prenosi da Zvezda ne želi da "doliva ulje na vatru" i na bilo koji način još više otežava veoma složenu situaciju.

S druge strane, Borba saznaje da Budućnost smatra da ne postoji nijedan razlog za odlaganje planirane utakmice za čije nesmetano odigravanje su preduzete sve nephodne organizacione i bezbednosne mere od strane kluba i nadležnih državnih organa.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 4 godine

Srbski narod bi trebao potpuno da bojkotuje CG.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija