• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2020

20:57

FENER PRODUBIO KRIZU ARMANIJA! Kalinić imao zapaženu rolu u pobedi domaćih, Micov podbacio! (VIDEO)

Košarka

FENER PRODUBIO KRIZU ARMANIJA! Kalinić imao zapaženu rolu u pobedi domaćih, Micov podbacio! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Fenerbahčea naneli su treći uzastoponi poraz Armaniju pošto su u Istanbulu slavili rezultatom 73:64 u meču 21. kola Evrolige

Domaći tim su do pobede predvodili Luiđi Datome sa 14 i Nando De Kolo sa 12 poena, a istakao se i srpski košarkaš Nikola Kalinić sa ubečenih 10, koliko su imali i Kostas Slukas, Malkom Tomas i Jan Veseli.

Nasuprot njima, kod poraženih je briljirao Kaleb Tarševski sa 19 poena, a bivši srpski reprezentativac Vladimir Micov nije se proslavio pošto je za nešto više od 26 minuta u igri ubacio samo dva poena.

Fenerbahče je dominirao tokom većeg dela meča, ali je pobedu zamalo doveo u pitanje kada se dvocifrena razlika u poslednjoj deonici istopila na u jednom trenutku samo dva poena razlike u korist domaćih.

Ipak, izabranici Željka Obradovića uspeli su da ostanu pribrani do kraja pa su završetak meča dočekali kao pobednici.

U drugom meču dana, Žalgiris je bio ubedljiv protiv Albe na domaćem terenu i slavio rezultatom 104:80.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija