• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2021

22:27

POKAZAĆEMO ŠTA ZNAMO! Golemac progovorio pred gostovanje Zvezdi!

Košarka

POKAZAĆEMO ŠTA ZNAMO! Golemac progovorio pred gostovanje Zvezdi!

Podeli vest

Sutra se sastaju Crvena zvezda i Cedevita Olimpija u odloženoj utakmici 11. kola ABA lige

Sutra je na programu derbi meč 11. kola regionalne ABA lige između Crvene zvezde i Cedevite Olimpije.

Ovo će biti prvi od dva uzastopna meča koji će ovi timovi igrati, a drugi je na programu već u subotu.

- Obe ekipe se bore za plasman u plej-of, tako da sam siguran da nas čeka zanimljiv meč. Ako želimo da pariramo Crvenoj zvezdi u Beogradu, moramo da pružimo sve što možemo u ovom trenutku. Moramo da igramo fokusirano i fizički i taktički, na najvišem nivou ako želimo da trijumfujemo - istakao je Golemac za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

Istakao je da njegovu ekipu očekuje veoma zahtevna utakmica.

- Čeka nas težak test, jer se ligaški deo sezone bliži kraju. Obe ekipe su napravile dosta promena u sastavu u odnosu na decembar i vreme kada je trebalo prvi put da se sastanemo. Svesni smo da ćemo morati da igramo agresivno u odbrani i podjednako angažovano u napadu. Takođe, moraćemo da budemo pametni i smanjimo broj izgubljenih lopti - poručio je Hopkins.

Crvena zvezda trenutno zauzima ima skor 19-3, dok je Cedevita Olimpija na 5. mestu sa skorom 17-5.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17