• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2021

14:02

LJUTI RIVAL HVALI SRPSKOG TRENERA! Obradović zaslužuje da radi u NBA

Košarka

LJUTI RIVAL HVALI SRPSKOG TRENERA! Obradović zaslužuje da radi u NBA

Podeli vest

Nekoliko sezona unazad eventualan odlazak Željka Obradovića put SADa predstavlja škakljivu temu košarkaškim zaljubljenicima širok Evrope, a i sveta.

O tome je prilikom gostovanja na grčkoj televiziji govorio aktuelni trener Anadolu Efesa, Ergin Ataman.

- Mislim da je Željko sada opušteniji. Nije pod stresom kao mi. Čovek već ima devet trofeja Evrolige u kući. Mislim da će nastaviti da se odmara ili će neko u Americi konačno shvatiti da je evropska košarka bolja od NBA i da će pozvati najboljeg evropskog trenera da radi u NBA ligi. Obradović zaslužuje da radi u NBA ligi i da možda u budućnosti otvori vrata NBA lige nama ostalima. Ne mislim samo na igrače. Vreme je da evropski treneri počnu da rade u NBA ligi - rekao je Ataman.

Foto: Starsportphoto

Željko Obradović

Kroz istoriju, okršaji srpskog i turskog stručnjaka uvek su vodjeni na ivici sukoba, gde je neretko uzavrelost eskalirala do ivice pucanja, iz tog razloga su komentari Atamana poprilično zaintrigirali košarkašku publiku na starom kontinentu.

U sezoni koja je u toku Ergin Ataman sa Efesom beleži izvanredne rezultate, Anadolu Efes se plasirao na završni turnir Evrolige, dok proslavljeni srpski trener nakon godinu dana bez angažmana čeka novi poziv.Možda sledeći izazov bude upravo najjače košarkaško takmičenje na svetu?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17