• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2021

12:39

MIROSLAV NIKOLIĆ U SVOM STILU! Sa Jokićem smo bili peti, sad smo jaki kao zemlja!

Košarka

MIROSLAV NIKOLIĆ U SVOM STILU! Sa Jokićem smo bili peti, sad smo jaki kao zemlja!

Podeli vest

Srbija će na Olimpijskim igrama, ukolioo se plasira, biti bez Nikole Jokića, a Miroslav Nikolić ne smatra sa će to biti hendikep

Dugogodišnji pomoćnik u reprezentaciji, kazao je da je igranje za državni tim uvek dobrovoljno, te da kada dovedeš nekoga na silu nema rezultata.

- Ne zameram mu, to je njegova odluka. Mnogo je i ralije bilo otkazivanja u reprezentaciji. Divac, Đorđević, Paspalj i mnogi drugi, pa se dolazilo do medalja.Imamo mi strašne igrače, odlčnu reprezentaciju sa Jokićem ili bez njega, spoj mladosti i iskustva, što je najbolja moguća stvar -  poručio je u razgovoru za "Blic"  Nikolić .

Foto: Starsportphoto

 

Nikolić dodaje da su reprezentaciji potrebni igrači koji će da igraju za Srbiju i da nikoga nije potrebno terati da to čini ako neće.

- Ove godine imamo stvarno jaku reprezentaciju, iskustvo i mladost, jaki smo ko zemlja. Svi su već otkazivali ranijih godina. I Divac i Paspalj jedne godine, pa smo bili prvaci. A ove godine imamo stvarno jaku reprezentaciju. A sa Jokićem smo bili peti u Kini. A naša reprezentacija ima ekipu sa kojom sigurno možemo da uzmemo jednu od medalja, i bićemo visoko plasirani, to je jasno. Mi smo uvek tražili da uzmemo jednu od medalja što nije neuspeh, ovo je sad momenat da smo najjači pa da odemo tamo da pobedimo Amerikance. Amerikanci će isto da otkazuju, neće biti u punom sastavu -  zaključio je Nikolić.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija