• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.03.2022

21:16

CRVENDAKIĆ UVERENA! Uspecemo da se spremimo za SP! Imamo SAMOPOUZDANJE!

Starsportphoto

Košarka

CRVENDAKIĆ UVERENA! Uspecemo da se spremimo za SP! Imamo SAMOPOUZDANJE!

Podeli vest

Košarkašica Srbije Aleksandra Crvendakić izjavila je da će nacionalni tim imati težak zadatak na Svetskom prvenstvu u Australiji, ali da veruje da će se rad tokom pripremnog perioda isplatiti

Izabranice Marine Maljković na Mundobasketu u Sidneju, od 22. septembra do 1. oktobra, igraće u grupi B sa Francuskom, Australijom, Kanadom, Nigerijom i Japanom.

- Naša grupa zaista jeste teška, ali kada pogledamo i onu drugu, ni tamo nema loših protivnika. Svetsko takmičenje je zaista na najvišem mogućem nivou, nema timova za koje možemo da kažemo da ćemo ih sigurno dobiti. Idemo korak po korak. Stvarno treba da gledamo da nam je svaka utakmica najznačajnija- rekla je Crvendakić Tanjugu.

Foto: Starsportphoto

 



Za razliku od prethodnih godina, pripreme za SP trajaće nekoliko meseci, a košarkašica Asvela ističe da će biti spremna za najavljena četiri meseca paklenog rada.

- Naravno da sam spremna za taj rad. Moje saigračice i ja smo svesne da nijedan uspeh ne dolazi preko noći niti lagano. On se gradi kroz naporan rad. Veliki plus je što ćemo imati toliko vremena da se spremimo pred početak SP. Znamo koliko nam je prethodnih godina bilo teško na pripremama, ali nam se to na kraju uvek isplatilo. Srećna sam što ćemo imati toliko vremena da se pripremimo. Mi smo tim koji se ponovo gradi, kom treba vremena. Smatram da ćemo preko ovog leta uspeti da sklopimo sve kockice i da ćemo spremni dočekamo to SP- kaže Crvendakić.

Foto: Starsportphoto

 



Na kvalifikacionom turniru u Beogradu za plasman na SP, podmlađen sastav sa tri trijumfa izborio je vizu za Sidnej, pa će tako Srbije drugi put u istoriji učestovati na Mundobsketu. Te 2014. godine košarakšice su stigle do četvrfinala, a SP jedino takmičenje sa kog aktuelne šampionke Evrope nemaju osvojenu medalju.

- Ove kvalifikacije su nam bile vetar u leđa da možemo dosta sa tako malo dana priprema. Imamo neko samopouzdanje i verujem da će tokom leta uspeti da se pripremimo kako treba ua SP. O medaljma i glavnim ciljevima mi nikada nismo ni pričale. Uvek smo išle sa namerom da budemo najborbenija ekipa i da prosto damo sve od sebe. To nas nikada nije izneverilo- zaključila je Crvendakić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
isabella

pre 2 godine

vPoštovani prijatelji, ovo je moj tesitmoney, ja sam jedan od onih ljudi koji su rekli: „Nikada neću zvati psihička ili mađioničar ili nešto” da mi pomogne riješiti svoje probleme - barem sve moje ljubavnim problemima, ali sam dobio do točke gdje sam znao da trebam neke smjernice, i drago mi je da je za mene da sam pronašao ovaj čovjek po imenu DR Alaba. Kad sam gotovo izgubio Davida u jednoj od ouar glupih borbe (on je prekinuo sa mnom), mislio sam da sam izgubio sve. Plačem cijeli dan i mislim da nikada neće vratiti k meni opet. Pročitao sam toliko svjedočenja o dr apata ljubavi čarolija, kako on pomaže vratiti bivšeg ljubavnicu. Šaljem mu e-mail brzo i vratiti moju ljubav čarolija svome mužu u roku od 48 sati, kada sam poslušao. I kad sam bio u mom očaju, nije iskoristiti mene. Učinili ste vrlo dobru uslugu za osobu koja je stvarno potrebna. Ne znam kako si to učinio ili kako se to magija radi, ali sve što znam je, to radi !! David, moj suprug i ja smo sretni zajedno, i ja ću uvijek biti zahvalan DR Alaba, pošaljite mu e-mail za bilo kakvu pomoć, on je vrlo sposoban i pouzdan za pomoć putem e-mail adrese: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirati na WhatsApp i Viber: 1 (425) 477-2744, želim ti sve najbolje.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17