• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2022

21:35

KAKAV UDARAC ZA FRANCUZE! Bez NAJVEĆE ZVEZDE idu na Evropsko prvenstvo!

Reuters

Košarka

KAKAV UDARAC ZA FRANCUZE! Bez NAJVEĆE ZVEZDE idu na Evropsko prvenstvo!

Podeli vest

Košarkaš Fenerbahčea Nando de Kolo propustiće naredni Evrobasket, a ovu odluku saopštio je čelnicima Saveza

Prema pisanju L'Ekipa, trofejni košarkaš odlučio je da se dobro odmori između dve sezone i propusti reprezentativno okupljanje.

Francuski as je ovu odluku doneo kako bi se što bolje odmorio za naredna reprezentativna takmičenja.

- Uradiću to zbog porodice i sebe kako bih se što bolje pripremio za Olimpijske igre 2024. godine. Takođe, želim da se vratim i za Svetsko prvenstvo 2023. godine - istakao je De Kolo i dodao:

- Oni razumeju situaciju, znaju da sam uvek bio tu. U Evropi, igramo duge sezone, nemamo odmora posle reprezentativknih okupljanja - kaže as Fenerbahčea.

Zanimljivo, ovo je prvi  put da se De Kolo neće odazvati pozivu Vensana Kolea. Francuski mediji navode da su se predsednik Košarkaške Federacije Francuske Žan-Pjer Siuta, kao i generalni menadžer Boris Diao sreli prošlog vikenda sa košarkašem Njujork Niksa Evanom Furnijeom i centrom Jute Rudijem Goberom da bi razgovarali o nacionalnom timu, ali se ne navodi njihova odluka.

 

 

Inače, Galski petlovi se nalaze u grupi B sa Nemačkom, Litvanijom, Slovenijom, Mađarskom i Bosnom i Hercegovinom.

Selekcija Srbije smeštena je u D grupu, zajedno sa reprezentacijama Češke, Poljske, Finske, Izraela i Holandije.

SASTAVI GRUPA

A: Gruzija, Turska, Španija, Rusija, Belgija, Bugarska

B: Nemačka, Litvanija, Francuska, Slovenija, Mađarska, BiH

C: Italija, Estonija, Grčka, Hrvatska, Ukrajina, Velika Britanija

D: Češka, Poljska, Srbija, Finska, Izrael, Holandija


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija