• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2022

23:06

Durent gledao Obradovićev Monako, Bajern slomio Barsu!

Starsportphoto

Košarka

Durent gledao Obradovićev Monako, Bajern slomio Barsu!

Podeli vest

Košarkaši minhenskog Bajerna savladali su Barselonu i izborili majstoricu u četvrtfinalu Evrolige, pošto je sada rezultat 2-2 u pobedama, dok je isto učinio i Monako u duelu sa Olimpijakosom

Košarkaši minhenskog Bajerna pobedili su Barselonu rezultatom 59:52 u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige. Majstorica će se igrati u Barseloni, a ime novog putnika na F4 u Beograd saznaćemo posle tog petog susreta.

Bajern dobija prvu deonicu rezultatom 18:12, da bi na poluvremenu izabranici Andree Trinkijerija vodili sa 36:25. Šarunas Jasikevičijus nije imao pravi odgovor na igru Bajerna, a njegovi izabranici su ubacili samo 9 poena u tom delu meča. Popustila je koncentracija Bajernu koji je olako od 58:40 dozvolio Barsi da priđe na 59:52. Nizale su se greške, faulovi, promašaji i izgubljene lopte!

Najbolji u pobedničkom timu bio je Viler-Bab sa 12 poena, Vladimir Lučić je bio veoma dobar sa osam poena i četiri skoka, dok je Ognjen Jaramaz dodao šest poena uz isti broj uhvaćenih lopti.Na drugoj strani bolji od ostalih bio je Aleks Abrines sa 12 poena.

Sa druge strane, košarkaši Monaka pobedili su Olimpijakos u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige. Specijalni gost bila je NBA zvezda Kevin Durent.  "Kneževi" su gubili, ali su uspeli da preokrene i izbore peti meč, rezultatom 78:77. Nakon prve četvrtine je rezultat bio nerešen, 19:19, a onda je Olimpijakos do poluvremena stekao blagu prednost i vodio sa 42:38, da bi se u trećoj četvrtini situacija promenila.

Bilo je uzbudljivo do kraja, a u poslednjih 30 sekundi nije bilo pogodaka, pa je Monako savladao Olimpijakos i izborio peti meč. Bejkon je sa 21 poenom bio najefikasniji, 18 je ubacio Džejms, 16 Tomas, a 14 Hol uz 10 skokova, dok Danilo Anđušić nije imao poene,a uhvatio je 3 skoka.

U redovima Olimpijakosa, 19 poena Slukasa, 17 Vezenkova, 13 Papanikolaua, a 11 Fola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17