• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2022

00:48

U LJUBLJANI NEOPISIVO SLAVLJE! Navijači u TRANSU, Golemac najavio plasman u finale!

Košarka

U LJUBLJANI NEOPISIVO SLAVLJE! Navijači u TRANSU, Golemac najavio plasman u finale!

Podeli vest

Cedevita Olimpija je posle velike drame izjednačila u polufinalnoj seriji ABA lige protiv Crvene zvezde, pa će majstorica u Beogradu odlučivati ko će u finale regionalnog takmičenja

Nije skrivao oduševljenje trener Zmajčeka Jurica Golemac nakon prve pobede nad Zvezdom u sezoni, posle tri uzastopna poraza u sezoni.

Stigao je u pravom trenutku po njih, jer je Cedevita Olimpija sačuvala šanse da eliminiše šampiona iz trke za pehar ABA lige.

- Čestitam košarkašima, čestitam navijačima na neverovatnoj igri! Bili smo veoma fokusirani. Igrali smo možda malo mekano od sredine prve četvrtine, a poslednje tri i po četvrtine, uključujući produžetke, pokazale su najbolji defanzivni učinak ove sezone. Samo tako možemo da pobedimo Crvenu zvezdu. Ne predajemo se sada, ne idemo u Beograd sa belom zastavom. Želimo finale - rekao je Golemac.

Foto: Starsportphoto

košarkaši Cedevite

Jaka Blažič je meč završio sa 12 poena, a kao presudni detalj naglasio je karakter njegovog tima.

- Drago nam je što smo i pored nesvakidašnjeg ishoda došli do pobede posle produžetka. Pokazali smo karakter, istupili smo zajedno i to je pokazalo rezultat. Srećni smo, ali čeka nas još jedan meč. U Beogradu ćemo igrati sličnu utakmicu kao u Stožicama i videćemo šta će nam to doneti - kaže bivši igrač Zvezde Blažič.

Junak trijumfa bio je Edo Murić, sa 21 poenom je poneo epitet najefikasnijeg pojedinca utakmice.

- Sa punim Stožicama uspeli smo da pobedimo Crvenu zvezdu. Navijači su nam dali dodatni zamah koji nam je bio potreban u plej-ofu. Utakmica je bila izuzetno izazovna. San je igrati pred punim tribinama - sijao je od sreće Murić.

Na kraju je viđenje meča dao i iskusni Zoran Dragić.

- U drugom poluvremenu smo počeli da igramo onako kako treba. Zadržali smo prednost, jurili su nas košarkaši Zvezde, čak smo igrali i produžetke. Na kraju smo pokazali da želimo više da pobedimo. Zaslužili smo da pobedimo! - istakao je Dragić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17