• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2022

11:02

RASTE TENZIJA PRED FINALE ABA LIGE! Partizan ODGOVORIO Zvezdi!

Starsportphoto

Partizan

RASTE TENZIJA PRED FINALE ABA LIGE! Partizan ODGOVORIO Zvezdi!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraće u finalu regionalnog takmičenja, a u prvoj utakmici koja je na programu u petak branilac titule nije dozvolio navijačima crno-belih da prisustvuju derbiju

Zvezda je dan ranije objavila da će ulaznice moći da kupe samo vlasnici sezonskih karata, a na isti potez odlučila se uprava Partizana, pa će u trećoj i eventualnoj četvrtoj utakmici samo Grobari biti na tribinama.

- U sredu, 1. juna, Partizan NIS će u hali "Aleksandar Nikolić" dočekati Crvenu zvezdu MTS. Treća utakmica finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige, na programu je od 20.30, a prodaja dnevnih ulaznica za ovaj meč počinje u četvrtak, putem servisa Tickeltine i sajta www.tickeltine.rs

Usled velikog interesovanja i malog broja dostupnih dnevnih ulaznica, kupovina dnevnih ulaznica za meč protiv Crvene zvezde MTS omogućena je samo vlasnicima sezonskih karata KK Partizan NIS.

Sezonske ulaznice će svakako važiti, ali će "sezonci" moći da dokupe dodatne karte i tako na derbi povedu svoje prijatelje. Ovim gestom, klub želi da im se još jednom zahvali za iskazanu vernost i podršku tokom čitave sezone - navedeno je na sajtu crno-belih, a takođe su objavljeni i termini prodaje.

- Prodaja se vrši od četvrtka, u poslovnici Ticketline u TC Merkator na Novom Beogradu (Radnim danima od 10 do 18 časova, subotom od 10 do 16), u poslovnici Ticketline u TC Stadion (Svakog dana od 10 do 18 časova)  i na upit putem mail adrese office@ticketline.rs. Ukoliko bude potrebe, prodaja će se vršiti i na dan utakmice, na blagajni hale "Aleksandar Nikolić" od 18 časova do početka meča.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument i priloženu sezonsku ulaznicu - stoji u objavi Partizana.

Foto: Starsportphoto©

Dejan Radonjić i Željko Obradović

Cene ulaznica za predstojeće utakmice su:

Tribina: 2.500 dinara

Parter: 3.000 dinara

Premium: 5.000 dinara

Superior: 5.000 dinara

Court Seat 1. red: 25.000 dinara

Court Seat 2. red: 20.000 dinara

Court Side 1. red: 16.000 dinara

Court Side 2. red: 12.000 dinara

Večiti rivali su do finala stigli preko majstorica u Pioniru i rezultatima 2:1 u seriji, pa je Crvena zvezda eliminisala Cedevita Olimpiju, dok su Obradovićevi izabranici nešto ranije izbacili podgoričku Budućnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17