• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2022

22:09

OD MALENA NAVIJAM ZA ZVEZDU! Reči Uroša Trifunovića USIJALE društvene mreže! Isplivao SNIMAK! (VIDEO)

Starsportphoto©

Košarka

OD MALENA NAVIJAM ZA ZVEZDU! Reči Uroša Trifunovića USIJALE društvene mreže! Isplivao SNIMAK! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu u četvrtom meču finala ABA lige, a utakmica je ostala u senci incidenta igrača crno-belih Uroša Trifunovića

As crno-belih je prilikom postizanja koša nesportski odreagovao ka klupi Zvezde i isprovocirao trenera Dejana Radonjića, zbog čega se odmah posle utakmice izvinio, a tokom dana dao izjavu u kojoj se izvinio svima sa Malog Kalemegdana, igračima, stručnom štabu i upravi srpskog šampiona.

Ipak, takav njegov gest razbesneo je navijače Crvene zvezde, naročito jer je Uroš sin legende regionalnog prvaka Aleksandra Trifunovića.

Nisu zvezdaši želeli da oproste ovakav potez Urošu, pa su najuporniji išli do te granice da su "iskopali" stari snimak Trifunovića junora na kome košarkaš Partizana, po osvajanju jedne od medalja sa reprezentacijom Srbije, kaže kako od malena navija za crveno-bele.

- Ne znam, ovaj, od malena navijam za Zvezdu, išao sam stalno na utakmice - rekao je tada mlađani Uroš Trifunović pred kamerom.

Ipak, ne treba zaboraviti da je veliki broj košarkaša Partizana prelazio u Crvenu zvezdu i obrnuto. Možda je Trifunovića srce od malih nogu vuklo ka crveno-beloj porodici, ali u svetu profesionalizma emocije ne postoje, samo što će Uroš ružan gest platiti kao dobru školu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 1 godinu

Šta drugo očekivati nego da je navijao za Zvezdu? Pa otac mu je bio jedan od najbitnijih šrafova tamo. Sa druge strane, dečko je imao neke svoje razloge da igra u Partizanu... I daje znoj i krv za svoj klub, protiv sebe se ne može... Bavio sam se odbojkom. Grobar sam, ali sam zbog trenera otišao u Zvezdu. Kada smo na početku priprema igrali mali fudbal, pa se delili "cigani" - "grobari", uvek je neko od nas morao na drugu stranu. I najslađe su nam bile pobede protiv Partizana... Tako treba shvatiti i malog Trifunović. I dalje sam sportista u srcu, pa želim da u ponedeljak pobedi košarka, da pričamo o utakmici kao o nečem lepom, a ne o negativmpstima, koje su u manjoj ili većoj meri propratili prve 4 utakmice...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija