• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2022

17:20

STARO DRUŠTVO OPET NA OKUPU! Potpisao je! Igraće u tandemu sa još jednim LJUBIMCEM GROBARA!

Košarka

STARO DRUŠTVO OPET NA OKUPU! Potpisao je! Igraće u tandemu sa još jednim LJUBIMCEM GROBARA!

Podeli vest

Nekadašnji članovi Partizana Leo Vesterman i Markus Pejdž igraće u novoj sezoni za Obradorio, potvrdio je španski klub

Samo jednu sezonu proveo je Leo Vesterman u Monaku. Posle odrađene epizode u domovini, nekadašnji ljubimac navijača Partizana, vratiće se u Španiju.

Bivši plejmejker crno-belih je potpisao ugovor sa Obradoriom, u čije redove je ovog ovog leta stigao još jedan nekadašnji igrač kluba iz Humske, Amerikanac Markus Pejdž.

Leo je igračko ime stekao dresu Partizana, pod komandom Duška Vujoševića, posle toga je igrao za evroligaše Barselonu, Fenerbahče, Žalgiris.

U otadžbini je branio boje Limoža, Asvela i Monaka, za koji je u proseku beležio 4,8 poena, 2,5 asistencija, 1,5 skokova i 0,3 ukradene lopte.

Obradorio je prošlu sezonu u ACB ligi završio na 15. mestu.

- Leu treba malo predstavljanja. Dovodimo plejmejkera sa velikom iskustvom na najvišem evropskom nivou, poznavanjem igre i sposobnošću dodavanja, za kog se nadamo da će nas kao tim učiniti boljim na obe strane terena - rekao je generalni direktor Španaca Luis Mateo.

Inače, Vesterman je vlasnik titule u ACB ligi, koji je osvojio kao član Barselone.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17