• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2020

11:58

VELIKA PROMENA U NBA! U čast Kobija Brajanta MVP priznanje na Ol staru nosi ime legende!

NBA

VELIKA PROMENA U NBA! U čast Kobija Brajanta MVP priznanje na Ol staru nosi ime legende!

Podeli vest

Prvi čovek NBA Adam Silver objavio je da će se nagrada za najkorisnijeg igrača Ol star utakmice od sada zvati po Kobiju Brajantu.

Nagrada će nositi zvaničan naziv "Kobe Bryant MVP Award", u čast tragično preminule NBA legende.

- Niko nije simbol Ol Stara kao što je to Kobi Brajant - rekao je Silver u subotu.

Brajant je 18 puta igra na Ol star meču, a četiri puta je dobio MVP priznanje. Prva nagrada nazvana po Brajantu biće dodeljena ove godine, u duelu koji igraju timovi LeBrona Džejmsa i Janisa Adetokumba.

SUZE SAME IDU! Potresno pismo supruge Kobija Brajanta! Zašto ja da se budim, a moje Điđi nema!

ISPRAĆAJ LEGENDE! POSMRTNI OSTACI KOBIJA I NJEGOVE ĆERKE predati porodici!

 

Foto: USA Today

 

 

- Razmišljali smo o tome koji bi to bio najbolji način da mu ukažemo čast. Desilo se da je njegov odlazak došao malo pre početak "ol-star" dešavanja,  a upravo su "ol-star" utakmice, osim pet titula koje je osvojio, obeležile njegovu karijeru. Kobi je 18 puta bio učesnik "ol-stara" i rekorder sa četiri MVP priznanja - rekao je Silver.

Na pomenutom meču, LeBronov tim nosiće broj 2 na dresu, dok će Janisov imati 24, sve u čast nastradalih Kobija i njegove ćerke.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17