• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2021

23:28

DIRK SE VRATIO KUĆI! Novicki PREUZEO sporski sektor DALASA!

NBA

DIRK SE VRATIO KUĆI! Novicki PREUZEO sporski sektor DALASA!

Podeli vest

Legenda nemačke košarke i Dalas Maveriksa Dirk Novicki vratio se u tim iz Teksasa

Dalas je zvanično potvrdio da se Dirk Novicki vratio u klub, gde će preuzeti ulogu specijalnog savetnika, a prvi zadatak će biti da pronađe novog trenera i generalnog menadžera nakon što su Rik Karlajl i Doni Nelson napustili ekipu. 

- Mark Kjuban mi je ponudio ulogu specijalnog savetnika i srećan sam što mogu da pomognem mojim Mavsima. Doni Nelson i Rik Karlajl su bili moji mentori i odigrali su važne uloge u mojoj karijeri, ali i uspesima ove franšize. Nedostajaće mi. Sada mi je važno da se pridružim Marku i doprinesem koliko god mogu - rekao je Dirk. 

Foto: AP/Photo

Novicki je jedini igrač koji je u istoriji NBA lige proveo 21 godinu u jednom timu, a 2011. godine je karijeru krunisao titulom NBA lige kada je proglašen za najboljeg igrača finala. 

Nemac je ujedno i najbolji strelac sa 31.560 poena i skakač sa 11.489 skokova u istoriji Dalasa, sa impresivnim prosekom od 20,7 poena i 7,5 skokova po utakmici. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17