• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2022

08:15

OOOOOOOO... NAJLUĐI POTEZ JOKIĆA! Amerikanci u delirijumu, ne mogu da veruju šta radi!  (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

OOOOOOOO... NAJLUĐI POTEZ JOKIĆA! Amerikanci u delirijumu, ne mogu da veruju šta radi! (VIDEO)

Podeli vest

As Denvera Nikola Jokić odigrao je još jednu nestvarnu partiju

Predvodio je Denver sa 49 poena, 14 skokova i 10 asistencija do pobede posle produžetka protiv Los Anđeles Klipersa - 130:128.

Nastavio je Nikola Jokić da pomera granice.  MVP NBA lige odigrao je partiju iz snova. Jokić je ubacio 11 poena u produžetku, kada je Denver stigao do pobede posle velikog preokreta.

Gubili su Nagitsi i u dodatnom periodu igre, ali kada je bilo najvažnije, Jokić je zaigrao maestralno. U dodatnom delu utakmice Jokić je "razvalio" sa 11 poena. Tu je i ključna asistencija za Gordona, čija trojka je rešila pitanje pobednika.

Jokić je imao loptu na sedam sekundi do kraja, a onda je dijagonalnim pasom našao Godrona na suprotnoj strani, preko kompletne odbrane Klipersa. Bila je to njegova deseta asistencija na meču kojom je kompletirao 67. tripl-dabl u karijeri.

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija