• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2022

07:34

NEMILOSRDNI DONČIĆ UNIŠTIO INDIJANU, DOK BOBI JOŠ ČEKA! Kari i Tompson potvrdili klasu! Voriorsi slavili bez Bjelice! (VIDEO)

Tanjug

NBA

NEMILOSRDNI DONČIĆ UNIŠTIO INDIJANU, DOK BOBI JOŠ ČEKA! Kari i Tompson potvrdili klasu! Voriorsi slavili bez Bjelice! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Golden Stejta pobedili su Bruklin 110:106 u derbiju NBA lige odigranom u noći između subote i nedelje

Voriorsi su iskoristili što je rival bio oslabljen, a na terenu zbog bolesti nije bilo srpskog reprezentativca Nemanje Bjelice.

Ekipa Stiva Kera pobedila je u neizvesnom meču zahvaljujući pogotku oporavljenog Kleja Tompsona u samoj završnici. Za Bruklin nisu igrali Kevin Durent i Džejms Harden, pa je sve palo na Kajrija Irvinga, koji je bio u timu, jer je njegova ekipa igrala na gostujućem terenu.

Odlični Tompson je meč završio sa 16 poena, tri više upisao je Stef Kari, dok je najefikasniji bio Endru Vigins sa 24.

Foto: Tanjug

 

Sa druge strane, Irving je ubacio 32 poena uz po sedam skokova i asistencija, dok je Peti Mils ubacio 24 poena. Kod domaćina zbog prehlade nije bilo srpskog asa Nemanje Bjelice.

Ratnici su ostali na drugom mestu Zapadne konferencije sa 37 pobeda i 13 poraza, dok je Bruklin tek šesti na Istoku sa učinkom 29-20.

Pobede su ostvarili i Boston seltiksi, Filadelfija, Memfis grizlisi i Toronto reptorsi, a Dalas deklasirao Indijanu rezultatom 132:105. Bobana Marjanovića ponovo nije bilo u timu, a dominirao je po običaju Luka Dončić sa 30 poena, šest skokova i 12 asistencija. Dalas je i dalje ispred Denvera na tabeli Zapada (učinak 29-21), dok je Indijana 13. tim Istoka sa 18 pobeda i 33 neuspeha.

Nedelja

Dalas - Indijana 132:105

Dončić 30 - Vašington 22

Nju Orleans - Boston 97:107

Alvarado 19 - Tejtum 38

Filadelfija - Sakramento 103:101

Embid 36 - Halibarton 38

Memfis - Vašington 115:95

Morant 34 - Kuzma 30

Majami - Toronto 120:124 posle produžetka

Batkler 37 - Trent 33

Golden Stejt - Bruklin 110:106

Vigins 24 - Irving 32

19.00: Atlanta - LA Lejkers

19.00: Šarlot - LA Klipers

21.30: Čikago - Portland

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija