• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.10.2022

06:48

SJAJAN GEST MEGE! Pogledajte na koji način su poželeli sreću Nikoli Joviću na početku NBA!

Printscren twiter

NBA

SJAJAN GEST MEGE! Pogledajte na koji način su poželeli sreću Nikoli Joviću na početku NBA!

Podeli vest

I ovog leta Mega je nastavila tradiciju produkcije igrača za NBA ligu. Izuzetno talentovani Nikola Jović bio je 15. košarkaš koji je iz redova Mege draftovan u najjaču ligu sveta, a kao 27. pik izabran je od strane prošlosezonskog finaliste Istočne konferencije NBA lige – Majami Hita

Takođe, zanimljivo je da je Jović postao sedmi košarkaš koji je direktno iz dresa Mege otišao u NBA i po tome je Mega postala i te kako prepoznatljiva u svetu i to je jedan od razloga što svakog leta ovaj srpski tim igra prijateljske mečeve sa najboljim američkim univerzitetima.

Već po tradiciji, u hali „Mega Factory“ gde se godinama unazad bruse talenti, velika slika Nikole Jovića našla je svoje mesto na zidu sa ostalim igračima koji su iz Mege nastavili direktno da svoje karijere u NBA.

Pre Nikole Jovića, to su učinili: Nikola Jokić, Timoti Luvavu Kabaro, Ivica Zubac, Goga Bitadze, Vlatko Čančar i Marko Simonović.

Na simboličan način, klub u kome je Jović započeo svoju karijeru, poželeo mu je mnogo sreće i uspeha u najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi na svetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija