• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2022

06:44

DONČIĆ NASTAVLJA DA IZLUĐUJE RIVALE! Nema milosti, nestvarnom trojkom 28 sekundi pre kraja patosirao Kliperse! (VIDEO)

USA Today

NBA

DONČIĆ NASTAVLJA DA IZLUĐUJE RIVALE! Nema milosti, nestvarnom trojkom 28 sekundi pre kraja patosirao Kliperse! (VIDEO)

Podeli vest

Slovenački košarkaš Luka Dončić vodio je Dalas do pobede protiv LA Klipersa 101:99, a presudna je bila trojka koju je ubacio 30 sekundi pre kraja meča

Dončić nastavlja da briljira, ovo mu je bio čak 11 meč od dosadašnjih 13 mečeva koji je završio je s 30 ili više poena.

Slovenac je Klipersima ubacio 35 poena, imao je i 11 skokova, pet asistencija i tri ukradene lopte. Ali, nije samo to uradio. Na oko 28 sekundi pre kraja utakmice šutirao je iz nezgodne pozicije i na dve sekunde do isteka napada pogodio za trijumf - 101:99.

 

 

Pored Luke Dončića u pobedničkom timu istakao se Dorijan Fini-Smit sa 21 poenom, Spenser Dinvidi je ubacio 16, uz šest asistencija, Kristijan Vud 15, uz sedam skokova, Redži Bulok 13.

Kliperse su predvodili Pol Džordž sa 23 poena, sedam skokova i šest asistencija i Nikolas Batum sa 22 poena.

 

Nju Orleans je pred svojim navijačima savladao Memfis- 113:102. Čak šestorica igrača pelikansa završilo je meč s dvocifrenim brojem poena. 

Prednjačio je ponovo sjajni Morant sa 36 poena za 36 minuta, uz sedam skokova, tri asistencije i tri ukradene lopte, a pogodio je i trojku sa polovine terena uz zvuk na kraju prve deonice, dok je 19 dodao Dilon Bruks. U redovima gostujućeg tima Brendon Klark je imao 15 poena i 13 skokova, ali i četiri blokade i tri asistencije. 

 

NBA LIGA

Nju Orleans - Memfis 113:102

Dalas - L.A. Klipers 103:101

Juta - Njujork 111:118

Portland - San Antonio 117:110

Sakramento - Bruklin 153:121

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17