• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2022

10:20

NIKOLA JOKIĆ POSLAO "ORLOVIMA" MOĆNU PORUKU PRED NAJVAŽNIJI MEČ: Srećno! Na sve ili ništa!

printscreen

NBA

NIKOLA JOKIĆ POSLAO "ORLOVIMA" MOĆNU PORUKU PRED NAJVAŽNIJI MEČ: Srećno! Na sve ili ništa!

Podeli vest

As Denvera i srpski reprezentativac Nikola Jokić poslao je poruku fudbalerima Srbije koji su na Svetskom prvenstvu u Kataru

Nikola Jokić vodio je Denver do pobede nad Hjustonom. Nakon meča je u razgovoru sa novinarom RTS-a, poslao poruku fudbalskoj reprezentaciji koja u petak igra odlučujući meč u kataru protiv Švajcarske (20.00, RTS, Arena).

- Pratim Srbiju, naravno. Imamo šansu, na nama je sve sada što je i najbitnije. Nemam šta da im kažem osim – srećno, srećno! Na sve ili ništa. Presudna je utakmica, presuđuju detalji i postoje tu stvari koje moraju da se ispoštuju -  rekao je Nikola Jokić.

Upitan je da li je sa trenerom Felipeom bilo "peckanja" pošto su Srbija i Brazil u istoj grupi na Svetskom prvenstvu.

Foto: Predrag Milosavljević

Orlovi imaju pdoršku Nikole Jokića

- Ne, navijao sam za Brazil jer je Srbiji bilo potrebno da pobede Švajcarsku. Kada se duel Srbije i Brazila završio prihvatio sam poraz, pružio sam mu ruku i sad čekamo sledeći meč. 

Pitali su Jokića da li navija za možda još nekoga na Mundijalu, recimo Hrvatsku.

- Ne. Želim dobro državama iz našeg okruženja, Svetsko prvenstvo je najveće fudbalsko takmičenje na svetu i svi žele da budu ti koji svoju zemlju stave na mapu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59