• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2023

12:44

DONČIĆ ZAGRMEO! AKO KRENEŠ NA MENE, KRENUĆU I JA NA TEBE! Slovenac u ŽESTOKOM sukobu sa trenerom rivala! (VIDEO)

printscreen

NBA

DONČIĆ ZAGRMEO! AKO KRENEŠ NA MENE, KRENUĆU I JA NA TEBE! Slovenac u ŽESTOKOM sukobu sa trenerom rivala! (VIDEO)

Podeli vest

Tim Dalasa nadigrao je Detroit sa 111:105, a do pobede ih je ponovo predvodio Luka Dončić sa čak 53 postignuta poena. Imao je sjajnu noć reprezentativac Slovenije, ali osim o njegovom učinku, svi pričaju o događaju koji je obeležio meč

Košarkaški svet bruji o sukobu Luke Dončića i Džera Alena, bivšeg NBA pleja, a sadašnjeg pomoćnog trenera Detroita!

On je provocirao Dončića na početku meča, a nakon meča Luka je otkrio šta se desilo u prvoj četvrtini! Džerom Alen i igrač Detroita Ajzea Livers prišli su Dončiću, a on je dobacio:

- Ko si ti?

 

 

Ispostavilo se da je mladi as "uleteo" između Dončića i Alena kako ne bi došlo do sukoba.

- Njihov pomoćni trener je probao da me provocira na početku u prvoj četvrtini, a nije im se svidelo kada sam im uzvratio. Ako kreneš na mene, krenuću i ja na tebe, ne plašim se -  rekao je Dončić nakon utakmice. 

Džerom Alen je u Detroitu od prošle sezone, On je posle igračke karijere vodio italijanski Snajdero, bio je trener u NCAA na koledžu Pen, a  2015. postao je asistent u stručnom štabu Boston Seltiksa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija