• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2023

00:15

RASPADA SE DRIM TIM BRUKLINAI! Posle Brade i Irvinga, Kevin Durent NAPUŠTA Bruklin! Seli se na ZAPAD! Već se zna i ime NOVOG TIMA!

Tanjug

NBA

RASPADA SE DRIM TIM BRUKLINAI! Posle Brade i Irvinga, Kevin Durent NAPUŠTA Bruklin! Seli se na ZAPAD! Već se zna i ime NOVOG TIMA!

Podeli vest

Poslednja megazvezda u sastavu Netsa veoma je blizu da tokom prelaznog roka promeni sredinu i preseli se u Arizonu

Netsi su najavili "Scary Hours" sa Džejmson Hardenom, Kajrijem Irvingom i Kevinom Durentom, a za 13 meseci su sva trojica zatražila trejd.

Harden je prvi otišao u Filadelfiju, u nedelju uveče je i Kajri Irving trejdovan u Dalas, a po svemu sudeći i Durantula uskoro napušta Netse, a mogao bi da završi u Finiks Sansima.

Tim iz Arizone bi se najviše radovao ako se zaista Netsi odluče da trejduju Duranta do 9. februara, kada se u NBA zavšrava prelazni rok.

Prema pisanju američkih medija, Sansi bi uskoro mogli da naprave trejd paket sa DiAndreom Ejtonom, Džejem Krauderom, Kemom Džonsonom i nekoliko pikova prve i druge runde za "Durantulu".

Foto: USA Today

Harden je prvi otišao iz Bruklina, sada tim napušta i Kevin Durant

Bruklin bi imao sasvim solidan tim za plej-of, čak i ne bi morali da grade tim iznova već da na Bena Simonsa i Diandrea Ejtona nešto nadograde kako bi imali veće šanse u doigravanjima, ali treba ipak sačekati da se vidi šta su odlučili i koje su im opcije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

UDARNO SAOPŠTENJE MUP! Prve fotografije iz akcije "Belvedere"! Keš, droga, oružje...
Utvrđuju se svi detalji

UDARNO SAOPŠTENJE MUP! Prve fotografije iz akcije "Belvedere"! Keš, droga, oružje...

U višemesečnoj zajedničkoj međunarodnoj akciji pod nazivom „Belvedere“ pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Uprave kriminalističke policije, zaplenjena je veća količina droge i uhapšeni su pripadnici organizovane kriminalne grupe koji se sumnjiče za krijumčarenje narkotika na teritoriji naše zemlje, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Austrije.

07.05.2024

12:58

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija