• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

15.05.2024

14:54

EKSKLUZIVNO: Upravo stigli Novakovi nalazi! Srbijo, možeš da odahneš, Đoković je dobro!

tanjug/ap

Novak Đoković

EKSKLUZIVNO: Upravo stigli Novakovi nalazi! Srbijo, možeš da odahneš, Đoković je dobro!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je dobro! Pre nekoliko minuta je srpski as dobio nalaze, a Informer je od izvora iz Urgentnog centra saznao da su svi rezultati uredni!.

Uprkos činjenici da je povređen u Rimu i da je mogao da izabere da se leči bilo gde u svetu, Novak je potpupio patriotski i došao je u Urgentni centar u Beogradu da obavi preglede. Prema našim saznanjima, urađena mu je kompletna krvna slika, zatim EKG, ali mu je i snimljena glava. Nekoliko sati je prošlo, a on je dobio sve rezultate i može da odahne.

Foto: tanjug/ap

 

- Novak je dobro. Svi nalazi su mu dobri. Uradio je kompletnu krvnu sliku i sve je u granicama normale. Uradio je i EKG, ali i snimak glave, kako bi se uverio da nije ozbiljnije povređen, kada je u Rimu pogođen flašicom. Pre nekoliko minuta dobio je rezultate i sve je kako treba - objasnio je naš izvor. 

Srbin je prošle nedelje nakon meča u Rimu koji je igrao protiv Korentana Mutea prišao tribini, kako bi podelio autograme navijačima i tom prilikom udarewn je flašicom u glavu. Dan kasnije šalio se na svoj račun, pa je na kopleks došao sa kacigom na glavi. Kolo posle toga, eliminisan je i odmah je došao u Beograd. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija