• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A .K.

21.07.2024

12:30

Dragutin Topić za Informer: Angelina puca na najviše, pa kom opanci kom obojci! (VIDEO)

informer

Olimpijske igre

Dragutin Topić za Informer: Angelina puca na najviše, pa kom opanci kom obojci! (VIDEO)

Podeli vest

Dragutin Topić (53), slavni srpski atletičar, danas otac i trener Angeline Topić, veliki je optimista pred predstojeće Olimpijske igre u Parizu.

Angelina se sa Evropskog prvenstva vratila sa srebrom u skoku uvis i najavila da bi do medalje mogla na najvećoj svetskog sportskoj smorti. Tata i trener zna da je Angelina spremna za najveća dela.

- Svi koji idu na Olimpijske igre ne idu kao turisti, nego pretenduju na najviša odličja. Po konačnim rezultatima ove godine definitivno Adriana Vilagoš i Angelina, naravno uz Ivanu Španović, ako bude bila zdrava, i Milicu Gardašević su vedete za visok plasman. Ja, što se tiče Angeline, pucam na najviše, pa kom opanci kom obojci - rekao je za TV Informer Dragutin Topoć.  

Topić je jedan od najboljih srpskih atletičara svih vremena. Danas mu nije lako, jer je tata i trener. 

- Iskreno, ona je toliko dobar sportista da trema koju sam imao na početku njene karijere, koja nije baš duga, polako prestaje. On je izuzetan sportista, motivisana je, zna šta hoće, šta želi i ono što je najvažnije ona svoj talenat i potencijal uvek pokaže na samom takmičenju. Nisam skeptičan, znam koliko vredi i jedva čekam Olimpijske igre.

Srpski sportisti su u Tokiju osvojili devet medalja, sad se svi nadaju dvocifrenom broju.

- Ne mogu da prognoziram, to je moja želja. Olimpijski komitet zna šta je i koliko uložio, a na sportistima je da na Olimpijskim igrama pokažu svoje pravo lice. Ceo svet se sprema za Olimpijske igre, potrebno je malo hrabrosti i sreće. Mogu samo da posmatram sa strane kao navijač Srbije, kao vaši gledaoci, da navijamo za naše sportiste. Veliko je opterećene. Kao bivši sportista znam koliko je to teško, ali verujem u ove devojke i momke da mogu da donesu medalje - poručio je Dragutin Topić.

 

 

Podsećamo, predsednik Aleksandar Vučić uručio je sportistima i članovima olimpijskog tima Srbije državnu zastavu koju će nositi na Olimpijskim igrama u Parizu. Zastavu Srbije na Igrama u Parizu nosiće odbojkašica Maja Ognjenović i vaterpolista Dušan Mandić. Olimpijske igre održavaju se u Francuskoj od 26. jula do 11. avgusta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!
SAD

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!

Nedelju dana nakon što je bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp preživeo atentat na skupu u Pensilvaniji, njegov tim za kampanju objavio je najnovije podatke o zdravstvenom stanju Trampa.

21.07.2024

13:57

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija