• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

24.07.2024

19:15

Luđe ne može! VAR posle dva sata poništio gol, ovako nešto se ne pamti

Tanjug/AP

Olimpijske igre

Luđe ne može! VAR posle dva sata poništio gol, ovako nešto se ne pamti

Podeli vest

Fubalske reprezentacije Argentine i Maroka sastale su se od 15 sati u okviru prve runde na Olimpijskim igrama a tek posle četiri sata se desio epilog susreta.

Glavni arbitar je nakon VAR provere poništio gol Argentinaca koji je postigao Kristijan Medina u 16 minutu sudijske nadoknade, za 2:2, ali ta odluka donesena je skoro dva sata posle pogotka igrača Boke Juniors.

Odmah nakon postignutog gola,  dosta predmeta koji su bacali marokanski navijači je uletelo na teren, a neki od njih su uspeli da utrče travu stadiona Sent Etijena.

Glavni arbitar meča je zbog haosa koji je nastao povukao igrače oba tima, ali je rezultat 2:2 ostao na snazi  Skoro sat i po je utakmica je bila suspendovana, dok se tribine nisu ispraznile, da si nakon toga odigra još tri minuta meča.

 

 

Po povratku na teren zvanično je objavljeno da je gol poništen. Fudbaleri su imali 20 minuta da se zagreju, a potom su ponovo izašli na teren. Nakon tri minuta igre, sudija je svirao kraj. Tako da je Maroko doša do tri boda i zvanično je pobedio sa 2:1.

Golove za Maroko danas je postiogao Sofijan  Rahimi (45+2 i 51),  dok je Argentinu precizan bio Đulijano Simeone (68).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srećko Sofronijević pušten na slobodu
Politika

Srećko Sofronijević pušten na slobodu

Srećko Sofronijević iz Zvečana pušten je na slobodu i ukinut mu je pritvor, potvrdio je njegov branilac advokat Nebojša Vlajić, navodeći da se javni tužilac složio, a sud u Prištini prihvatio, njegov predlog o određivanju jemstva.

24.07.2024

19:52

"Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu i izazivanje straha"! Oglasila se ministarka Milica Đurđević Stamenkovski
Politika

"Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu i izazivanje straha"! Oglasila se ministarka Milica Đurđević Stamenkovski

Ubrzo, nakon što smo saopštili da će uslediti izmene Zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom, i da će roditeljski dodatak biti značajno povećan, kao po nalogu, usledila je hajka jednog dela medijske scene Srbije, koja je poprimila razmere ličnog obračuna sa mnom, praćena elementima govora mržnje i javnog linča, napisala je u saopštenju ministarka Milica Đurđević Stamenkovski.

24.07.2024

19:43

TV

Ceo region postao je tempirana bomba! Sarajevo na sve načine pokušava da uvuče Srbiju u rat! (VIDEO)
Live TV

Ceo region postao je tempirana bomba! Sarajevo na sve načine pokušava da uvuče Srbiju u rat! (VIDEO)

Novi napadi stižu iz Sarajeva kako bi se Srbija uvukla u sukob. Na portalu "Slobodna Bosna" ponovo je izašao tekst koji govori negativno o predsedniku Vučiću. Ovo je samo nastavak hajke koju vodi ovaj medij protiv predsednika Srbije. Sve je krenulo od maja ove godine, kada je doneta deklaracija o Svesrpskom saboru. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Srđan Simić iz Centra za društvenu stabilnost, Stefan Krkobabić, narodni poslanik i pukovnik u penziji Veselin Šljivančanin.

24.07.2024

15:46

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija