• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.06.2015

17:46

EVROPSKE IGRE Nemci zaustavili odbojkaše

Ostali sportovi

EVROPSKE IGRE Nemci zaustavili odbojkaše

Podeli vest

Odbojkaši Srbije poraženi su u četvrtfinalu takmičenja na Evropskim igrama od Nemačke sa 3:0

Naš tim je u četvrtfinalu poražen od Nemačke sa 3:0, po setovima  26:24, 26:26, 26:17. Najbolji u našoj ekipi bio je Konstantin Cupković sa 12 poena, dok je devet dodao Petar Krsmanović, Nemce je do pobede vodio Kristijan From sa 19 poena.

Nakon početnog vođstva od 8:4 Nemci su uspeli da istope minus, a potom nisu dozvolili našem timu da napravi osetniju prednost. Srbija je u finišu seta povela sa 24:22 imala šansu da povede sa 1:0 u setu ali su naši posustali, pa su Nemci dobili prvi deo igre.

Tokom drugog dela igre Nemci su poveli sa 9:5, ali je naš tim vezao četiri poena i stigao do egala. U nastavku su držali priključak čak i poveli 17:15, ali su "panceri" ponovo briljirali u finišu i duplirali vođstvo.

I tokom trećeg seta su Nemci imali konstantno prednost, a kada su poveli 19:8 bilo je jasno da će srpski tim teško da se vrati u igru. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17