• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2019

17:54 >> 17:48

BRAVO, DEVOJKE - IDEMO PO ZLATO! Srpkinje preslišale Italijanke za finale Evropskog prvenstva!

Ostali sportovi

BRAVO, DEVOJKE - IDEMO PO ZLATO! Srpkinje preslišale Italijanke za finale Evropskog prvenstva!

Podeli vest

Naša ženska odbojaška reprezentacija savladala je Italiju u polufinalu Evropskog prvenstva sa 3:1 (25:22, 25:21, 21:25, 25:20) i sada su na korak do odbrane trona

 

Naše devojke napravile su sjajan uspeh i ponovo su u finalu Evropskog prvenstva. Sada ih još samo jedan korak deli od odbrane trona na Starom kontinentu.

SRPKINJE GAZE KA ODBRANI TRONA! Naše odbojkašice razbile Bugarsku za polufinale Evropskog prvenstva!

Nešto slabiji početak meča i prednost Italijanki brzo je nadoknađen i odlična igra naših devojaka brzo je došla na naplatu. Slična situacija ponovila se u drugom setu, pa je posle "minus tri" Srbija brzo došla do preokreta i odličnom igrom nastavila da gazi ka pobedi.

Italijanke su uspele da smanje na 2:1 i iskoriste mali pad koncentracije naših devojaka, ali je to bilo sve od njih. Srbija je u četvrtom setu zgromila protivnika i uspela da se plasira u finale gde će braniti titulu.

Rivala će naše devojke saznati nakon drugog polufinalnog meča između Turske i Poljske (18.30).

SRBIJA - ITALIJA 3:1 (25:22, 25:21, 21:25, 25:20)

Tok meča:

4. set:

- KRAJ! SRBIJA JE U FINALU!

- Serija Italijanki i sada su na "minus tri", ipak je još uvek sve na našoj strani.

- Nastavlja se dominacija Srbije, 20:14 za naše devojke. Pobeda je jako blizu.

- Odlična igra naših devojaka, gaze ka finalu! Vodi Srbija 17:11.

- Ponovo bolji start naših. Srpkinje imaju 6:3.

3. set:

- Gledaćemo četvrti set, Italijanke uspevaju da dođu do 25:21 i smanje ukupan rezultat na 2:1 u setovima. Pala je koncentracija Srpkinjama pred kraj.

- Serija Italijanki za prednost od 22:18, videćemo hoće li se ovo polufinale produžiti ili su naše devojke spremile odgovor.

- Nema velike prednosti, ali naše devojke nastavljaju put ka pobedi. Sada je 18:17, potrebna je velika koncentracija u završnici ovog seta.

- Sada nešto bolji početak naših devojaka za 6:3, ali stiže brzo odgovor Italijanki koje imaju dva poena prednosti 9:11.

2. set:

- Bravo devojke! Srpinje gaze ka finalu, 2:0 u setovima!

- Malo bolja igra Srbije, ali se Italijanke drže u igri, minimalna prednost je na našoj strani - 17:16.

- Evo odgovora naših devojaka, ponovo je egal - 9:9.

- Nešto bolji početak drugog seta za Italijanke. Slična situacija kao u prvom setu - 5:7.

1. set:

- Sjajno! Naše devojke dolaze do prednosti od 1:0 u setovima posle odlične igre u nastavku prvog seta.

- Bravo! Evo i prvog vođstva za naše devojke. Sjajna Tijana Bošković donosi prednost od 21:20.

- Nakon 14:10 za Italiju, naše devojke su se trgle i konačno zaigrale svoju igru. Uspele su da stignu na 15:15 i sada je egal situacija, igra se poen za poen.

- Italijanke su nešto bolje otvorile meč i povele sa 3:0, a onda i došle do najveće prednosti u dosadašnjem delu meča. Nešto slabiji početak naših devojaka - 7:3.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17