• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2019

07:51

ČUVAJ SE SVETE PLAVE ČETE! "Orlovi" na korak do evropskog zlata

Ostali sportovi

ČUVAJ SE SVETE PLAVE ČETE! "Orlovi" na korak do evropskog zlata

Podeli vest

Najbolji odbojkaši naše zemlje četvrti put igraće u finalu Evropskog prvenstva! Srbija će se u nedelju od 17.30 časova (RTS 1, Arena sport 1) u pariskoj dvorani "Bersi" protiv Slovenije boriti za treće zlato u istoriji

"Orlovi" su u petak posle maratonske borbe u pet setova savladali domaćina završnice EP, selekciju Francuske sa 3:2 (23:25, 25:23, 25:21, 17:25, 15:7).

Tako su naši odbojkaši obezbedili 10. medalju na poslednjih 13 održanih šampionata Evrope, što je impresivan učinak. Takvim kontinuitetom niko više ne može da se pohvali.

S druge strane, Slovencima je ovo druga borba za najsjajnije odličje, a prethodno su 2015. godine igrali u finalu.

ČEKA NAS NAJVAŽNIJI KORAK, IMAMO POZITIVNU ENERGIJU! Kovač optimističan pred finale Evropskog prvenstva!

OPERACIJA TOKIO! Evo šta odbojkaši Srbije moraju da urade kako bi se PLASIRALI NA OLIMPIJSKE IGRE!



Lider našeg tima bio je Aleksandar Atanasijević sa 27 poena, a pratili su ga Uroš Kovačević sa 18, Srećko Lisinac sa 10...

- Ostvarili smo veliku pobedu protiv Francuske, ali moramo što pre da zaboravimo taj meč. Došli smo po zlato i moramo već da mislimo kako da srušimo Slovence. Naš trener je imao pravo kada je rekao da ni on ne zna kako ćemo igrati i za šta smo sve sposobni. Slušali smo šta nam je govorio, odigrali sjajan meč. Siguran sam da ćemo uživati u nedelju - rekao je Atanasijević.

 

 


Selektor odbojkaša Srbije Slobodan Kovač rekao je da njegov tim očekuje najvažnini ispit na dosadašnjem takmičenju.

 

 

POČELE SU PROVOKACIJE! Kraljevski odgovor Šarenca na PECKANJE! "Ugasio" slovenačku novinarku

BIĆE PAKLENO U "BERSIJU"! 5.000 Slovenaca stiže na finale sa Srbijom!

 

- Imamo pozitivnu energiju. Bilo je teško zaspati zbog adrenalina i emocija posle Francuske. Čeka nas najvažniji korak, potrudili smo se da se što bolje spremimo za Sloveniju - rekao je Kovač.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija