• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.01.2020

10:15

IDEMO "ORLOVI"! Odbojkaši protiv Francuske kreću po vizu za Olimpijske igre!

Ostali sportovi

IDEMO "ORLOVI"! Odbojkaši protiv Francuske kreću po vizu za Olimpijske igre!

Podeli vest

Odbojkaška reprezentacija Srbije danas (13.30) u Berlinu mečom protiv Francuske kreće na kvalifikacionom turniru po vizu za plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

Evropske šampione čeka novi duel sa Francuzima, sličan onom iz polufinala u Parizu kada je Srbija preokretom slavila sa 3:2, ali su sada izabranici Slobodana Kovača u boljem položaju nego što je to slučaj bio pre kontinentalnog turnira.

- Vidim da Francuzi imaju problema oko sastava. Prvi korektor Boje nije došao, nekoliko igrača ima povrede, ali to ne sme da nas zavara jer je Francuska odlična ekipa. Moramo da odigramo našu najbolju igru ako mislimo da pobedimo - rekao je selekor Kovač.

Odbojkaš Marko Podraščanin smatra da je predstojeći turnir teži od Evropskog prvenstva s obzirom da samo prvi ide na OI.

MORAMO BITI NAJBOLJI PROTIV FRANCUZA! Kovač veruje da Srbija ponovo može da sruši velikog favorita!

MIŠKO OPLEO PO ĐORĐEVIĆU! Evo šta kaže zbog čega je Srbija doživela KRAH u Kini!

 


- Iz grešaka se uči, a mi pre četiri godine nismo otišli na Olimpijske igre posle osvaja Svetske lige. Na istom smo mestu, u istom hotelu, protiv istih selekcija i mislim da smo naučili lekciju. Sada smo spremniji -  naveo je Podraščanin.

Njegov saigrač Dražen Luburić izjavio je da je kostur ekipe praktično isti sa EP.

- Poznajemo se dobro, radili smo jako ovo leto sa selektorom Kovačem i nastavili sa istim radom. Nadam se da će rezultat biti isti kao na EP, da ćemo završiti prvi - optimista je Luburić.

Utakmica između Srbije i Francuske igra se u nedelju od 13.30.

U ponedeljak, 6. januara rival Srbije će biti Holandija (14 sati), a posle slobodnog dana, Srbija će treći meč odigrati u sredu, 8. januara protiv Bugarske od 14.30.

U grupi A igraće Nemačka, Slovenija, Belgija i Češka, a samo pobednik turnira izboriće vizu za OI u Tokiju.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17