• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta

28.02.2020

23:00

BRAVO! Srbija je ŠAMPION EVROPE!

Ostali sportovi

BRAVO! Srbija je ŠAMPION EVROPE!

Podeli vest

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Bobana Momčilović Veličković osvojila je danas zlatnu medalju pištoljem na Evropskom prvenstvu vazdušnim oružjem u Vroclavu

Ona je u finalu pobedila rezultatom 236,4 krugova, skoro četiri više od drugoplasirane Švajcarkinje Hajdi Dithelm Gerber.

(VIDEO) SALCBURG POČIŠĆEN! Magična asistencije Filipa Kostića, Ajntraht ide dalje!

Bronzanu medalju osvojila je Grkinja Ana Korakaki sa 213,6 krugova. To je treća evropska titula za Momčilović Veličković, nakon 2010. i 2012. godine.


U kvalifikacijama je zauzela šesto mesto sa 575 krugova.U konkurenciji 64 takmičarke, Zorana Arunović je zauzela 18. mesto  sa 571 krugom, a Jasmina Milovanović 33. mesto sa 566 krugova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NEVEROVATNO! Odlaže se duel Srbije i Norveške?!
Fudbal

NEVEROVATNO! Odlaže se duel Srbije i Norveške?!

Predsednik Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) Đani Infantino rekao je danas da igranje utakmica bez prisustva navijača nije dugoročno rešenje, nakon što je epidemija koronavirusa napravila veliku pometnju u organizaciji sportskih dogadjaja

28.02.2020

22:00 >> 22:09

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija