• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2021

12:11

PROMENA PLANA! RAŽNATOVIĆ protiv SJAJNOG Čeha U MARIBORU!

Ostali sportovi

PROMENA PLANA! RAŽNATOVIĆ protiv SJAJNOG Čeha U MARIBORU!

Podeli vest

Zbog pandemije korona virusa odloženo je kompletno gala veče u Minhenu, pa je i megdan Veljka Ražnatovića sa sjanim Samijem Enbomom pomeren za jesen

Veljko Ražnatović se pred meč sa Čehom pripremao u kampu “Arijana boksing tima” u Rusiji! On juri 10. trijumf u isto toliko mečeva u profi-karijeri.

Koronavirus zaustavio je ceo svet, pa nedaća nije pošteđen ni naš najbolji bokser u kruzer kategoriji Veljko Ražnatović (24).

Foto: Privatna arhiva

 

Dugo već čeka na jubilarni 10. meč u profi-karijeri, a sada je otkazano i gala veče u Minhenu na kojoj je 15. maja trebalo da boksuje protiv sjajnog Samija Enboma. Međutim, menadžerski tim srpskog boksera eskpresno je reagovao. Meč sa Fincem odložen je za jesen, a već 22. maja Veljko će boksovati u Mariboru. Rival u Sloveniji će mu biti nikad nokautirani Čeh Marek Prohaska, koji je u dosadašnjoj karijeri zabeležio 13 mečeva. Tri puta je poražen, jednom je meč završio nerešenim ishodom, a čak devet puta je Prohaska izlazio kao pobednik, od čega je u pet navrata nokautirao rivala.

Foto: promo/Veljko Ražnatović

 

 

Ovi podaci dovoljno govore o kvalitetu narednog Ražnatovićevog protivnika, ali brojke Tigra ne plaše, nimalo. Naprotiv...


- Tražio sam jakog rivala, želja mi je ispunjena. Verujte mi, sada se samo molim Bogu da meč ne bude odložen. To me ubija. Nadam se da će situacija sa koronom da ostane koliko-toliko stabilna do meča, makar boksovali i bez publike, samo da uđem u ring. Željan sam, spreman kao zapeta puška. Moj cilj je jasan - samo pobeda me zanima! Na Vladikavkazu u kampu “Arijana boksing tima”, pod budnim okom trenera Vitalija Slavnova i Alana Čehoeva, sam se spremio kao nikada do sada, ne
verujem da će se moj rival mnogo pitati za ishod, bez obzira što do sada nikada nije “zaustavljen” i što ima devet pobeda u 13 mečeva. Sada sam u rukama Zorana Bačulova iz “Vorior džima” s kojim finiširam pripreme za, nadam se, novu pobedu -
u svom stilu će Ražnatović.

VELJKOV UČINAK U KARIJERI


Mečeva 9
Pobeda 9
Pobeda nokautom 6
UČINAK MAREKA PROHASKE
Mečeva 13
Pobeda 9
Pobeda nokautom 5
Nerešenih 1
Poraza 3
Poraza nokautom 0


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17