• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2021

07:30

DRAMA U TOKIJU! TEŠKA NESREĆA šampiona iz Rija, bukvalno je pregažen na stazi! /VIDEO/FOTO/

reuters

Ostali sportovi

DRAMA U TOKIJU! TEŠKA NESREĆA šampiona iz Rija, bukvalno je pregažen na stazi! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Amerikanac Konor Filds, olimpijski BMX šampion, nije mogao da brani zlatnu medalju iz Rija na Igrama u Tokiju jer e doživeo tešku nesreću i hitno je prebačen u bolnicu!

Filds je doživeo veliki sudar u trećoj rundi polufinalne trke, kada se sudario sa Holanđaninom Tvan van Gentom i Francuzom Silvijanom Andreom ui hitno je prevezen u bolnicu.

Foto: reuters

 

 

Fildsu je momentalno pružena pomoć i na stazi gde su mu mobilisani glava i vrat, pošto je praktično pregažen na stazi u trenutku kada je pao.

Iznesen je na nosilima do ambulantnih kola, a potom transportovan u bolnicu.

Foto: reuters

 

 

 

 

 

Holanđanin Niek Kiman je uzeo zlatnu medlaju u ovoj disciplini. Kaj Vajt iz Britanije je bio drugi, a Karlos Alberto Ramirez Jepes je uzeo bronzu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija