• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2021

23:59

OVO ŠTO SMO URADILI IMA SAMO U NOVINAMA! Najbolji GOLMAN Olimpijskih igara je SRBIN!

Tanjug/ap

Ostali sportovi

OVO ŠTO SMO URADILI IMA SAMO U NOVINAMA! Najbolji GOLMAN Olimpijskih igara je SRBIN!

Podeli vest

Legendarni srpski golman Branislav Mitrović jedan je od "najkrivljih" što su Delfini ponovo šampioni na Olimpijskim igrama

Srpski vaterpolisti napravili su istorijski rezultatu Japanu, a pouzdani čuvar mreže dao je ogroman doprinos tom uspehu, te se novom zlatnom medaljom oprostio od reprezentacije. 

Današnjim uspesima ni tu nije bio kraj pošto je Mitrović proglašen i za najboljeg golmana turnira, a tokom obraćanja medijima popularni Bane nije mogao da sakrije emocije. 

- Dvostruki smo olimpijski šampioni. To su stvari o kojima sam samo čitao u novinama ili gledao na televiziji. Ne mogu da verujem da se ovo nama upravo događa. Mislim da će mi se sve 'sabrati' narednih dana - dodao je Mitrović. 

Foto: Tanjug/ap

Naši majstori su savladali Grke u finalu, a Mitrović je čestitao rivalima i pokazao koliki je šampion. 

- Bilo je veoma teško i ne događa se često da neki tim osvoji uzastopna zlata. Hoću da čestitam i Grcima. Imali su najbolji turnir u istoriji, ali srećan sam što smo na kraju mi pobedili - podvukao je on. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17