• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2021

19:39

TURBO ZVEZDA NA PRAGU LIGE ŠAMPIONA! Crveno-beli POTOPILI i Grke!

Starsportphoto©

Ostali sportovi

TURBO ZVEZDA NA PRAGU LIGE ŠAMPIONA! Crveno-beli POTOPILI i Grke!

Podeli vest

Vaterpolisti Crvene zvezde stigli su na korak od plasmana u Ligu šampiona

Kakav vikend za vaterpoliste Crvene zvezde! Nakon što je četa Aleksandra Filipovića u petak lako potopila Monpelje, na meniju crveno-belima danas je bio grčki Apolon i upisana je još jedna važna pobeda - 14:8 (5:1, 2:4, 5:2, 2:1).

Crvena zvezda je trijumfom protiv Apolona stigla u baraž za elitno takmičenje, ali i obezbedila najmanje četvrtfinale LEN kupa Evrope. Ipak, kako deluje srpski velikan nema sumnje da je jedini cilj plasman u Ligu šampiona. 

Foto: Starsportphoto

Osvajač Kupa Srbije je držao kontrolu rezultata od početka do kraja meča i stigao do novog sigurnog slavlja. Prva četvrtina odredila je tok meča, a Grci nisu uspevali da odgovore napadima Filipovićeve čete. 

Najefikasniji u sastavu Zvezde bio je Ivan Basara sa tri gola, po dva su dodali Veljko Tankosić, Bogdan Đurić i Gavrić Subotić, a u strelce su se upisali još i Stefan Pjesivac, Miloš Vukčević i Marko Radović. 

Poslednje kolo u grupi igra se sutra rano ujutru. Monpelje i Apolon igraju već od 11 časova, dok u 12.45 igraju Mladost iz Crvena zvezda!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija