• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2022

22:15

POTPUNI DEBAKL HRVATA! Kauboji PAKUJU KOFERE! Danci ih poslali "DOMA"!

Tanjug/AP

Ostali sportovi

POTPUNI DEBAKL HRVATA! Kauboji PAKUJU KOFERE! Danci ih poslali "DOMA"!

Podeli vest

Rukometaši Hrvatske poraženi su od Danske sa 27:25 (12:11) u trećem kolu druge faze Evropskog prvenstva

Bila je za Hrvate utakmica protiv Danske biti ili ne biti, a Kauboji su nakon poraza od Skandinavaca izgubili sve šanse za plasman u polufinale Evropskog prvenstva. Danci su na krilima Mikela Hansena i Emila Jakobsena razbili selekciju Hrvoja Horvata i ostali jedini maksimalni na EHF Euru - 27:25. 

Hrvatska je bila ravnopravan rival tokom većeg dela meča, ali je suvi kvalitet koji Danska ima u svom sastavu prelomio. Mikel Hansen bio je nerešiva enigma za odbanu Kauboja, a sam pivotmen Marino Marić nije uspeo da povuče Hrvate do pobede. 

Hansen je sa osam golova bio najbolji u pobedničkoj ekipi, Jakobsen je dodao šest, a Mikel Gidsel pet. Sa druge strane, Marić je stao na osam, a Tin Lučin je četiri puta matirao Landina Jakobsena. 

Ranije danas Holandija je savladala Crnu Goru sa 34:30, dok su Islanđani režirali veliko iznenađenje i dobili Francuze vrlo ubedljivo 29:21!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17