• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2022

14:57

RUS SVE ŠOKIRAO, JAVNO PODRŽAO PUTINA: Ne stidim se! Predsednik voli svoju zemlju!

ap photo

Ostali sportovi

RUS SVE ŠOKIRAO, JAVNO PODRŽAO PUTINA: Ne stidim se! Predsednik voli svoju zemlju!

Podeli vest

Jevgenij Rilov (25), dvostruki šampion sa Olimpijskih igarama, ne može da se takmiči devet meseci, odluka je Svetske plivačke federacije (FINA)

Ruski sportista kažnjen je jer je u martu bio na skupu organizovanom kako bi se proslavila godišnjica ulaska Rusa na Krim.

Sada je Dan Pobede obeležio  novom kontroverznom objavom. Rilov se inače fotografisao sa Vladimirom Putinom na svečanom prijemu nakon Olimpijskih igara u Tokiju, a usijao je društvene mreže poslednjom izjavom. 

Želim da čestitam svima veliki praznik Dana pobede! U ratu 1941-1945 naša zemlja izgubila je 52 miliona ljudi. Drugi svetski rat je najveći rat u istoriji čovečanstva. Razmislite o tome: tada smo izgubili više života nego druge zemlje učesnice zajedno! Nije li ovo razlog da se oda počast danu koji simbolizuje najveći gubitak koji je bilo koja zemlja ikada pretrpela u svojoj istoriji?

Foto: ap photo

Evgenij Rilov opet podržao Vladimira Putina

- Ne stidim se što sam Rus, ponosno vadim pasoš kad putujem, drago mi je što sam građanin velike zemlje! I podržavam svog predsednika koji voli svoju zemlju i ne dozvoljava da se zgusnu oblaci na našim granicama. Neću da slavim. Naši momci sada umiru. Ali zapamtite - moramo. Održite i paradu. Niko nije zaboravljen, ništa nije zaboravljeno! - napisao je ruski plivač.

Na Olimpijskim igrama u Tokiju Rilov je osvojio zlatne medalje u disciplini leđno na 100 i 200 metara, a dok je u štafeti 4x200 Rusija sa njim u timu bila srebrna. Ovaj plivač ima bronzanu medalji na 200 metara leđno i sa Olimpijskih igara 2016. godine, kao i brojna druga odličja sa velikih takmičenja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17