• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2022

18:29

ATLETIČARKA U PAKLU! Imam 40 godina, a još NISAM VODILA LJUBAV! Nikako da nađe pravog, SAD JE NIKO NEĆE!

printscreen instagram

Ostali sportovi

ATLETIČARKA U PAKLU! Imam 40 godina, a još NISAM VODILA LJUBAV! Nikako da nađe pravog, SAD JE NIKO NEĆE!

Podeli vest

Lolo Džons (40) smatraju za jednu od najlepših sportistkinja sveta. Američka olimpijka šokirala je javnost priznanjem da nikada u životu nije vodila ljubav.

Lolo kaže da je jedini razlog to što želi nevina da uđe u brak.

- Pokušavala sam sa ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i sa kolegama atletičarima, ali uvek bi usledio raskid i moje srce bi bilo slomljeno. Odlučna sam u tome da prvi put imam seks tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca", izjavila je nedavno očajna Lolo.

Šokantno priznanje joj nije mnogo pomoglo. Sada joj je još teže da pronađe dečka.

- To je bila greška. To mi je ubilo sve izlaske nakon toga. Nisam imala šanse. Pre sam bar imala malo. Ranije sam uvek razmišljala: 'OK, kako da mu kažem, da li da sačekam dok me ne upozna kao osobu ili samo da bacim bombu - iskrena je Džons.

Lolo je jedna od retkih sportiskinja koja je predstavljala Sjedinjene Američke države i na letnjim i na zimskim Olimpijskim igrama. Ona je u Pekingu i Londonu trčala na 100 metara s preponama, a u Sočiju je učestvovala u takmičenju u bobu.

Inače, pre nekoliko dana uplakana sportistkinja objasnila je u videu kako želi porodicu. Atletičarka je budući da je u četrdesetim godinama,odlučila da preuzme stvar u svoje ruke i započne prve korake u procesu vantelesne oplodnje, koji uključuju zamrzavanje jajnih ćelija.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17