• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

24.08.2022

17:50

VLADAN BABIĆ: Sparing sa Gasijevim zlata vredan

Starsportphoto

Ostali sportovi

VLADAN BABIĆ: Sparing sa Gasijevim zlata vredan

Podeli vest

Srpski bokser Vladan Babić izjavio je danas posle perioda treniranja sa Rusom Muratom Gasijevim da je za njega zlata vredno iskustvo da sparinguje sa takvim bokserom

Babić će biti deo vrhunskih boks mečeva koji će se održati 26. avgusta na platou iza Geozavoda u Beogradu na vodi, a borba večeri biće duel između Gasijeva i Amerikanca Karlosa Velča.

Našem bokseru će na megdan izaći Dražan Janjanin iz BiH.

- Imao sam tu čast da dobijem poziv da budem deo tima na pripremama bivšeg svetskog šampiona Murata Gasijeva i pomognem mu u pripremama za meč koji će boksovati u Beogradu 26. avgusta sa Amerikacnem Velčom. Iskreno, mnogo više je pomogao on meni, jer meni je svaki sparing sa takvim šampionom kakav je on, zlata vredan. Svaki trenutak proveden sa Gasijevim doneo je meni kao sportisti i kao čoveku oduševljenje, a on je svakim svojim potezom i ponnašanjem pokazao koliko je veliki šampion - izjavio je Babić, a preneo Bokserski savez Srbije.


Pored mečeva Gasijev - Velč, Babić - Janjanin, u profi boks manifestaciji u Beogradu na vodi koji je zakazan za 26. avgust od 19.30 uz TV prenos na TV Arena i besplatan ulaz, na programu će biti i sledeći mečevi: , Marko Nikolić - Majkl Obin, Milosav Savić - Miloš Terzić, Nenad Jovanović - Nazif Sejdi, Jovan Nikolić - Petar Stošić, David DŽukaev - Ondrej Budera, Vladimir Mirončikov - Francisko Ramon Benitez, Aslambek Idigov - Abraham Gabriel Buonarigo, Artem Agejev - Dijego Adrijan Maroci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17