• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.12.2022

16:16

GOCIĆEVA PORUKA PRED MEČ SA HRVATIMA! Ko više voli vaterpolo od fudbala uživaće u spektaklu protiv Juga!

VK NOVI BEOGRAD/Đ. Tešić

Ostali sportovi

GOCIĆEVA PORUKA PRED MEČ SA HRVATIMA! Ko više voli vaterpolo od fudbala uživaće u spektaklu protiv Juga!

Podeli vest

Jug je ekipa koja je izmenila sastav u odnosu na prošlu takmičarsku godinu, ali moram da kažem da su i pored nekih oscilacija na početku sezone sada u zavidnoj formi i ne sumnjam u dobru utakmicu, izjavio je trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić uoči duela protiv hrvatske ekipe u Ligi šampiona

Novobeograđani, koji uz Brešu jedini imaju maksilan učinak posle prva dva kola, u trećem kolu B grupe elitnog takmičenja dočekuju Jug u sredu od 19.45 sati.

- Svesni smo našeg kvaliteta, kao i činjenice da smo favoriti u ovom meču. Nadam se da će zdravstveni bilten biti kakav je trenutno, odnosno da će svi igrači biti zdravi i spremni da igraju- rekao je Gocić na konferenciji za medije. On je čestitao rivalu osvajanje Kupa Hrvatske, a potom dodao da ukoliko njegov tim bude na najvišem mogućem nivou ima velike šanse da osvoji tri boda.

Foto: VK NOVI BEOGRAD/Đ. Tešić

 

- Veoma respektujemo ekipu Juga i učinićemo sve da se dobro pripremimo za njihove brojne taktičke varijante. Znam da se utakmica igra u nezgodnom terminu, u vreme polufinala Svetskog prvenstva u fudbalu, ali ko više vaterpolo neka dođe na bazen, jer će utakmica biti odlična. Sastaju se dve zaista vrhunske ekipe, koje su pune reprezentativaca Srbije, Hrvatske, Grčke, Španije, Crne Gore. Sigurno će biti dobrih poteza, pravi vaterpolo spektakl i nadam se da ćemo zabeležiti pobedu - konstatovao je Gocić.

U dosadašnjem toku Lige šampiona Novi Beograd je pobedio nemački Špandau sa 16:5 i OSC iz Budimpešte sa 17:9, a odlična uvertira za meč sa Jugom bila je pobeda nad Vojvodinom u Superligi Srbije rezultatom 17:6.

- Ekipa Juga je vrhunski tim, sastavljen od izvanrednih pojedinaca. „Više puta tokom ove sezone pokazali su vrhunsku formu, odigrali su nekoliko sjajnih utakmica. U prilog tome svedoči i osvajanje Kupa Hrvatske, kao i duel sa Marseljom, koji su dobili sa čak pet golova razlike. Čeka nas veoma teška utakmica, ali verujem u svoju ekipu i nadam se da ćemo zabeležiti pobedu-  izjavio je prvotimac Novog Beograda Viktor Rašović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija