• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.12.2016

19:22

(FOTO )PORUKA LEONARDA NA KRAJU: Hvala svima, nedostajaće mi crno-bela porodica!

Partizan

(FOTO )PORUKA LEONARDA NA KRAJU: Hvala svima, nedostajaće mi crno-bela porodica!

Podeli vest

Danima se spekuliše o odlasku Leonarda iz Partizana, dvosmislene poruke na društvenim mrežama i suze posle gola na meču sa Spartakom, unele su nemir među navijače crno-belih

Brazilac je posle poslednjeg meča ove jeseni mogao da demantuje ili da potvrdi da odlazi, ali je samo odmahnuo rukom, a poruku ostavio na Instagramu.

- Prošao sam kroz mnogo toga i mnogo problema zbog čega sam zahvalan Bogu. Želim da se zahvalim svima na kraju. Pobeda je uvek slađa kada postignem gol. Samo sam zahvalio ocu na nebesima, a sada idem kući da rešim svoje probleme koji nisu laki. Veliki zagrljaj za crno-belu porodicu, nedostajaćete mi - napisao je Leonardo. 

 

(VIDEO) GOLOVI I SUZE LEONARDA U HUMSKOJ! Partizan isprašio Spartak za kraj - 2:0


(VIDEO) DA LI OVO ZNAČI DA ODLAZI IZ HUMSKE? Leonardo zaplakao posle gola!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija