• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: AS

14.10.2018

21:45

HTEO SAM DA ODEM KAD JE SMENJEN ĐUKIĆ! Valijente već pakovao kofere

Partizan

HTEO SAM DA ODEM KAD JE SMENJEN ĐUKIĆ! Valijente već pakovao kofere

Podeli vest

Fudbaler Partizana Mark Valijente priznao je listu AS u domovini Španiji da je razmišljao da ode iz kluba kada je smenjen trener Miroslav Đukić

Valijente je došao u Partizan na Đukićevu preporuku, pa je mislio da za njega više neće biti mesta u timu kada je bivši trener crno-belih otišao iz kluba.

On je bio ključ cele priče. Zvao me je, raspitivao se kakva je situacija. Nakon nekoliko poziva uspeo je da me ubedi. Naravno, bilo je tu još nekoliko razloga - počeo je priču Valijente.

A, onda se umalo dogodio obrt kada je Đukić smenjen.

- Postojao je jedan trenutak u kojem mi je palo na pamet da odem. Prosto, izgledalo je kao da mi se ceo plan ruši.  Na kraju ipak morate da budete profesionalci. Imam odličan status kod novog trenera - priznao je Španac.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17