• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Prosport

13.01.2019

09:34

(VIDEO) PARTIZAN NAŠAO POJAČANJE U RUMUNIJI! Nekadašnji vunderkind na meti crno-belih

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN NAŠAO POJAČANJE U RUMUNIJI! Nekadašnji vunderkind na meti crno-belih

Podeli vest

Najavili su iz Partizana da će pojačanja za napad dovesti iz inostranstva i jedno od imena je "isplivalo"! Na meti crno-belih je Ibrahima Tandija, krilni napadač rumunskog prvoligaša Sepsija

Tandija je nekadašnja velika nada afričkog fudbala, vunderkind iz Malija čije su igre pratili Čelsi i Liverpul, ali mu karijera nije krenula kako se očekivalo.

Ipak, u poslednjih šest meseci je "eksplodirao" u dresu Sepsija, na 20 utakmica je postigao osam golova i skrenuo je pažnju mnogih klubova na sebe, a kako piše rumunski Prosport, među njima je i Partizan.

Dilema je samo oko njegovog statusa, pošto su informacije protivrečne, oko toga da li mu ističe ugovor na leto ili ga je produžio pre desetak dana, kako tvrde pojedini rumunski mediji.

Prema njihovim saznanjima, u novom ugovoru nema više klauzule, kao iz prethodnog, da je Tandija slobodan za 50.000 evra, već mu je nova cena - 1,2 miliona! I zainteresovani su i Steaua i Krajova.

Tandija je pre Sepsija igrao za Sošo, Kaen, Alaves, Turs i Slaven Belupo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija