• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

18.01.2019

17:12

NIŠTA OD OBRADOVIĆEVOG POVRATKA U PARTIZAN! Crno-beli ostali bez velike želje u zimskom prelaznom roku

Partizan

NIŠTA OD OBRADOVIĆEVOG POVRATKA U PARTIZAN! Crno-beli ostali bez velike želje u zimskom prelaznom roku

Podeli vest

Partizan je i definitivno ostao bez velikog pojačanja u zimskom prelaznom roku, pošto je iskusni defanzivac Ivan Obradović odlučio da ne napusti Anderleht

Još od septembra je vladalo interesovanje crno-belih za angažovanje izuzetno deficitarne pozicije levog beka, a nepovoljne okolnosti Obradovića u Anderlehtu i prebacivanje u drugi tim išle su na ruku klubu iz Humske, koji je ipak na kraju ostao kratkih rukava.

Obradović se posle duže vremena stabilizovao u timu, promenom trenera zadobio je poverenje novog šefa stručnog štaba Freda Rutena što je navelo da ni ne pomišlja o povratku u Srbiju.

Istina je, nastavljam karijeru u Anderlehtu. Promenom trenera sam dobio još jednu šansu da se dokažem i, kako stvari trenutno stoje, klub računa na mene u narednom periodu. Odigrali smo dva kontrolna meča na priprema u Španiji, na kojima sam, po oceni struke, bio veoma dobar i koristan za tim. Usledio je zatim razgovor sa trenerom Rutenom, koji mi je nagovestio da ostajem i da je na meni da se borim za status prvotimca - izjavio je Obradović za Telegraf i definitivno raspršio nade Partizana da će ga nagažovati u ovom prelaznom roku.

Kako je otkrio, ovoliko čekanje Partizana na transfer Obradovića išlo je zbog želje iskusnog beka da reši i najmanju dilemu oko daljeg statusa u Anderlehtu.

- Imali smo savršenu komunikaciju nekoliko meseci, ljudi iz Partizana su bili upoznati sa mojim planovima. Znali su da prvo moram da rešim status u Anderlehtu, jer sam smatrao da nisam pokazao sve što znam i da u proteklom periodu nisam ni imao adekvatnu priliku za tako nešto - rekao je Obradović.

Ipak, bivšem srpskom reprezentativcu ugovor sa Anderlehtom ističe na leto, što znači da ukoliko ne produži saradnju on će od juna postati slobodan igrač, ali sam fudbaler ne želi da razmišlja dugoročno, već ide korak po korak.

Tako je, na leto mi ističe ugovor, ali nismo razgovarali o dugoročnim planovima. Neke u klubu su se tek nedavno promenile i gledao sam prvo da vidim kakav mi je status, šta nam je činiti u bliskoj budućnosti. Za sada mi je predočeno da ostajem i da Anderleht računa na mene, a sve ostalo... O tom-potom - zaključio je Obradović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15