• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.02.2019

22:02

IZGLEDA DA SE MOJIM IGRAČIMA PROMENILO U GLAVI! Trinkijeri: Ovo je najčvršća utakmica do sada

Partizan

IZGLEDA DA SE MOJIM IGRAČIMA PROMENILO U GLAVI! Trinkijeri: Ovo je najčvršća utakmica do sada

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je posle pobede protiv Budućnosti u ABA ligi da je njegova ekipa "napokon igrala bez straha" i da je i pored odsustva dvojice igrača imala pravi pristup meču, kao i da je odbrana bila konstantna

Kako je naveo, u taboru crno-belih je malo nedostajao ovakav meč posle nekoliko prethodnih koji nisu bili ni nalik.

- Čestitam mojim igračima na velikoj borbi. Igrali smo tvrdo bez dva važna igrača, borili smo se, dobili evroligaša u jednoj napetoj i teškoj utakmici. Igrali smo kao tim i na kraju dobili jednu veliku utakmicu kod kuće. To nam je malo falilo - rekao je Trinkijeri novinarima posle utakmice i dodao:

- Ovo je bila najčvršća utakmica do sada, igrali smo košarkaški bolje utakmice, bilo je protoka i dobrih šuteva, ali danas nije bilo brze košarke. Ipak, imali smo želju da pobedimo kao nikada pre. Odbrana je bila konstantna i bili smo koncentrisani - naveo je on.

(VIDEO/FOTO) BUDUĆNOST JE PALA U "PIONIRU"! Partizan uzeo meru i osvetio se favoritu

Trinkijeri je naveo da je od igrača tražio da u duel uđu bez straha.

- Želeo sam samo da moj tim ne igra uplašeno... Kompletno se promenila rotacija kod bekova, ali nekada se desi da se taj nedostatak pretvori u energiju i strast. Ja sam samo želeo da se igra bez straha. Imali smo 20 izgubljenih lopti, 'ajoj'... Ali u čvrstoj utakmici imali smo i 25 asistencija. Izgleda da se mojim igračima malo promenilo u glavi... Igrali su s publikom - rekao je Trinkijeri i dodao da je Nikola Janković igrao vrlo kvalitetan meč.

Trener Budućnosti Jasmin Repeša čestitao je crno-belima na "zasluženoj pobedi" i dodao da je bio evidentno da njegova ekipa nije bila energična i koncentrisani.

- Ne želim da tražim alibi, jer su bili bolji od nas. Igrali smo onoliko koliko nam je protivnik dozvolio. Ne bih da umanjujem igru i pobedu Partizana, ali mislim da ono što moja ekipa ima, mislim na sastav igrača, mora da se odigra kvalitetnije od ovoga večeras - rekao je Repeša.

On je dodao da je rezultat posle prvog poluvremena bio "odličan" za njegovu ekipu, s obzirom na igru.

Upitan o plej-ofu i kakve želje imaju Podgoričani, Repreša je rekao da nema želja, osim da njegova ekipa popravi igru i bude u boljoj formu.

- Naravno, u toj situaciji želimo da odemo do kraja, ali sa ovakvom igrom teško, a koncentracijom još teže - rekao je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17