• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2019

14:23

(VIDEO) VUČELIĆ IZNENADIO SVE! Predsednik Partizana ispljuvao "grobare", a onda ozbiljno nahvalio navijače Zvezde!

Partizan

(VIDEO) VUČELIĆ IZNENADIO SVE! Predsednik Partizana ispljuvao "grobare", a onda ozbiljno nahvalio navijače Zvezde!

Podeli vest

Nije tako česta pojava da jedan predsednikl Crvene zvezde ili Partizana iz svih usta hvali "večitog" rivala, ali je Milorad Vučelić uspeo da otkloni sve barijere pa je u superlativima govorio o navijačima crveno-belih

Gostujući u emisiji "Novo jutro" na "Happy" televeziji, prvi čovek Partizana odao je priznanje navijačima Zvezde jer su uvek bili na strani svog kluba, poredići ih sa "partizanovcima".

"TRČIMO NA TERENU I PEVAMO ZAJEDNO SA NAVIJAČIMA"! Štoper Zvezde otkrio zanimljiv detalj sa utakmica crveno-belih!

- Ima partizanovaca koji žele loše Partizanu. Za pet, šest godina koliko Zvezda nije bila prvak, nikada niste čuli toliko ružnih stvari da je bilo koji zvezdaš rekao protiv Zvezde. Ovo što partizanovci govore, to ukupno u istoriji Crvene zvezde nema da su zvezdaši rekli o svom klubu. Na tome im zavidim i odajem priznanje - primetio je Vučelić.

Predsedniku Partizana zasmetalo je što mnogi "prikrivaju" legende crno-belih. Vučelić smatra da crno-beli, ipak, imaju više slavnih igrača od "večitog" rivala.

Foto: Starsportphoto

- Kad se govori o Zvezdi tu ima pet, šest legendi, a kad je Partizan u pitanju, svi oni koji se povremeno jave su legende, Partizan ima 60 legendi, počev od onog Ivana Golca, koji je davno otišao iz fudbala. Legenda, legenda, legenda... Legenda je neki levi bek... U Zvezdi bar toga nema. Ali kad je Savo Milošević u pitanju, stvarno je legenda jugoslovenskog fudbala - dodao je predsednik crno-belih.

Milošević je promovisan u novog trenera Partizana, a Vučelić je otkrio ko je još pored njega bio u opticaju, odnosno, sa kojim stručnjacima su se vodili pregovori.

(VIDEO) GDE SU, ŠTA RADE! Ovo je jedini taksista koji je STVARNO dao gol na večitom derbiju!

- Bata Mirković je sam odlučio da napusti Partizan, bila je isključivo njegova odluka, mislim da je pogrešio. Prihvatili smo ostavku, našli prelazno rešenje i odlučili da počnemo pregovore sa nekoliko trenera. Vodili smo razgovore sa Markom Nikolićem, Ilijom Stolicom i Savom Miloševićem. Niko nije odbio, jednostavno nisu mogli da prihvate odmah - otrkio je Vučelić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan R

pre 5 godina

Sram te bilo Vučeliću! Svi u ovoj zemlji znaju za izreku "za Zvezdu se navija, Partizan se voli". I tako je zaista i bilo. Bio je Partizan u velikim krizama, na primer u sezonama 1978/79 i 1979/80 smo se jedva spasili ispadanja u drugu ligu, a publika je navijala i podržavala Partizan kao da se borimo za osvajanje Lige šampiona. Tako je bilo uvek, sve dok ti i i tvoji satrapi niste došli u Partizan. To što ste vi napravili od Partizana jednostavno ne može da se voli, a to što i dalje ostajete na svojim mestima i još pravite idiote od nas najvijača nije sportsko već medicinsko pitanje.

Gogi

pre 5 godina

Nisam u toku, duže sam van zemlje. Pa pitam-Milorad Vučelić nije u zatvoru???? Zbogom Srbijo zauvek, nismo mi jedno za drugo...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17